Jak rzyć, panie premierze?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Jak rzyć, panie premierze?
Zespół "ekspercki" znowu błysnął. Tym razem jeżeli chodzi o używania Skype'a:
http://deser.pl/deser/1,111857,14787690 ... oxSlotIIMT
http://deser.pl/deser/1,111857,14787690 ... oxSlotIIMT
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Binienda nie zdążył zrobić eksperymentu myślowego w kwestii obsługi Skypa. Ale szkoda, że od Putina nie odebrali, a nuż by przyznał, że zamach był.
A do komisji to powinni Michalika zaprosić. Ten ostatnio ma różne ciekawe teorie...
A do komisji to powinni Michalika zaprosić. Ten ostatnio ma różne ciekawe teorie...

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale w ogóle co to za profesorowie co to Skype'a nie potrafią obsługiwać.Koper pisze:Binienda nie zdążył zrobić eksperymentu myślowego w kwestii obsługi Skypa. Ale szkoda, że od Putina nie odebrali, a nuż by przyznał, że zamach był.

Znaczy się feministki podłożyły tę bombę?Koper pisze:A do komisji to powinni Michalika zaprosić. Ten ostatnio ma różne ciekawe teorie...

Śmiejecie się, ale jakby do was Putin zadzwonił to byście się zesrali ze strachu i pod łóżko schowali, a ten typ kilka razy odrzucał połączenia od niego, to trza mieć jaja ze stali.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Mnie najbardziej rozwaliła ta gadka Maciorki z Jarem przed konferencją. Mniej więcej:
AM- Chciałbyś coś powiedzieć, zanim zacznę?
JK- Znaczy co? Tak grzecznościowo zacząć? Podziękować za pomoc i zaangażowanie...
AM- Tak, tak i jeszcze powiedzieć, że to skandal, że nas szkalują...
Nieźli jajcarze. A na Podkarpaciu większość wciąż wierzy, że oni tak na serio.
AM- Chciałbyś coś powiedzieć, zanim zacznę?
JK- Znaczy co? Tak grzecznościowo zacząć? Podziękować za pomoc i zaangażowanie...
AM- Tak, tak i jeszcze powiedzieć, że to skandal, że nas szkalują...
Nieźli jajcarze. A na Podkarpaciu większość wciąż wierzy, że oni tak na serio.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ciemnogród, mój drogi, Ciemnogród.Koper pisze:Nieźli jajcarze. A na Podkarpaciu większość wciąż wierzy, że oni tak na serio.
I Ty Brutusie?
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Prawda może boleć, ale jak to "oni" mówią "Prawda was wyzwoli". 

ciekawe jak się będziecie śmiali jak za chwile wygrają wybory... cza będzie płakać i znikać z tego grajdoła i ciemnogrodu, a nie ironizować..
#FUCKVINYL
Na szczęście jestem apolityczny i te całe pierdoły polityczne mam głęboko gdzieś. Jedni są drugich warci. I tyle w temacie.Wawrzyniec pisze:Prawda może boleć, ale jak to "oni" mówią "Prawda was wyzwoli".
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
dokładnie. wszyscy złodzieje. Bolek dawaj moje 100 mln!!!!
#FUCKVINYL
Wolę, żeby PiS wygrał i niech se pierdolą ile chcą o tej katastrofie Smoleńskiej i niech se nawet pierdolną pomnik przed Pałacem Prezydenckim, byle z gospodarką było tak samo jak w 2005-2007. A jak wygra ponownie PO to będzie wtedy już 100% potwierdzenie, że jednak mamy ciemnogród, który bardziej się martwi tym co Macierewicz pierdoli, a nie tym jak Donald, Vincent i reszta ekipy rozpierdala ten kraj.Adam pisze:ciekawe jak się będziecie śmiali jak za chwile wygrają wybory... cza będzie płakać i znikać z tego grajdoła i ciemnogrodu, a nie ironizować..
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Oj, nie chcę tutaj wchodzić w ekonomię, ale takiej sytuacji jak w 2005-2007 przy aktualnym światowym stanie to raczej nie będzie. A populistyczne rozdawanie pieniędzy może zrobić nas drugą Grecję. Zresztą ja sam nie twierdzę, że wybór jest łatwy. Ale mając do wyboru nieudaczników, a fanatyków i paranoików, to chyba wolę to pierwsze, ale bądź tu mądry.
A jak mają być pomniki, to albo Sashy Grey, albo taki jak w Rzeszowie.
Takich nie chcę:

A jak mają być pomniki, to albo Sashy Grey, albo taki jak w Rzeszowie.