Z filmu pewnie wyjdzie coś pokroju "Legionu", bądź "Daybreakers", ale jak Young nie zawiódł w "Drag.." (mowa o soundtracku), to tu też nie powinien.Koper pisze:Reżyseruje gość od "Legionu"? To ja bym się po filmie niczego dobrego nie spodziewał. Oby chociaż Young nie zawiódł.
Wyczekiwane score'y
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
O kinach nie marzę.Mystery Man pisze:Nie dotrze.
Ledwo do ściągnięcia dotarł

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Brak napisów przeżyłem już parę razy w tym roku to i tu przeżyje. No, chyba, że po chińsku nawijają?:D Rodzimi dystrybutorzy skutecznie mobilizują do nauki angielskiego.Mystery Man pisze:W sieci już jest, ino napisów nie ma, wygoogluj sobie:
Mao's Last Dancer" (2009) BDRip.XviD-TheWretched

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
E tam, ja czasami jestem zmuszony oglądać po japońsku z napisami po angielsku
Czasami zapominam co to polski lektor i polskie napisy, ale to i dobrze
A, żeby jednak trochę bardziej pozostać w temacie, to tak sobie zerknąłem imdb.com i zobaczyłem, że coś Thomas Newman to jak na razie to nic nie komponuje. Nieciekawie.

A, żeby jednak trochę bardziej pozostać w temacie, to tak sobie zerknąłem imdb.com i zobaczyłem, że coś Thomas Newman to jak na razie to nic nie komponuje. Nieciekawie.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Powell zastąpił Hansa przy "Mars Needs Moms".
Coulais napisze natomiast do dokumentalnego filmu Babies
"According to Coulais, the music for Babies was written for a very special orchestra that included a lot of toys, a string quintet, wind orchestra, ethnic instruments, piano and percussion. The score also features vocals by French artist Rosemary."
Coulais napisze natomiast do dokumentalnego filmu Babies

"According to Coulais, the music for Babies was written for a very special orchestra that included a lot of toys, a string quintet, wind orchestra, ethnic instruments, piano and percussion. The score also features vocals by French artist Rosemary."
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
O, i to, znając eksperymenty Coulaisa, może być fajne.Mystery Man pisze:Coulais napisze natomiast do dokumentalnego filmu Babies![]()