Żale forumowiczów
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Żale forumowiczów
A co to za zwierzę? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Marcin
- Początkujący orkiestrator
Szczypior byłeś najbliżej bo to zwierz nie z tego świata
, a dokładnie ze Świata Pośredniego. No dobra, jestem fanem fantastyki a ostatnio przeczytaną sagą była Mroczna Wieża S. Kinga. A ten zwierzak to jeden z głownych bohaterów powieści, i śmiesznie się nazywa
:

Będę szczery, Tylko Jerry 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Wygląda jak skrzyżowanie szopa z jenotem, któremu ktoś podkręcił ogon. 
A Ty Wawrzek chyba borsuka na oczy nie widziałeś. Zrób sobie wycieczkę do berlińskiego ZOO.

A Ty Wawrzek chyba borsuka na oczy nie widziałeś. Zrób sobie wycieczkę do berlińskiego ZOO.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Drogie strasznie wejściówki, a poza tym ostatnia moja wizyta w berlińskim ZOO była mega traumatyczna gdyż było to po śmierci Knuta. I było mnóstwo kwiatów i listów od małych dzieci.Koper pisze:A Ty Wawrzek chyba borsuka na oczy nie widziałeś. Zrób sobie wycieczkę do berlińskiego ZOO.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marcin
Koper jesteś blisko
:
'(...) Wyglądało jak skrzyżowanie szopa pracza ze świstakiem, z odrobiną jamnika na dokładkę' (S. King Ziemie Jałowe).

'(...) Wyglądało jak skrzyżowanie szopa pracza ze świstakiem, z odrobiną jamnika na dokładkę' (S. King Ziemie Jałowe).

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Też mi trauma. Myślałem, że ktoś Cię wepchnął na wybieg pawianów i Cię poturbowały...Wawrzyniec pisze:Drogie strasznie wejściówki, a poza tym ostatnia moja wizyta w berlińskim ZOO była mega traumatyczna gdyż było to po śmierci Knuta. I było mnóstwo kwiatów i listów od małych dzieci.

To ktoś niedokładnie go narysował, bo świstaka to za wiele w nim nie widać.mrcn24 pisze:Koper jesteś blisko:

- Marcin
Może i tak, choć spośród wszystkich nieudolnych i kichowatych rysunków Bumblera dostępnych w sieci chyba tylko ten jest w miarę przyzwoityKoper pisze:To ktoś niedokładnie go narysował, bo świstaka to za wiele w nim nie widać.

Rezyser Fast Five Justin Lin rzucil za trzy w kosza i temat Briana Tylera w dziale kompozytorzy wyladowal w koszu.Łukasz Wudarski pisze:Tu proszę wylewać bluzgi i żale na moderatorów
Pytanie tylko czy mozna go przywrocic?
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Robię update Tapatalk, forum może przestać na chwilę działać.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
OK, trochę mnie tu nie było i z wielu względów osobistych planowałem raczej na jakiś czas tutaj nie zaglądać. Ale dzisiaj coś mnie podkusiło aby zaglądnąć i jestem zaniepokojony kierunkiem w jakim podąża forum.
Przede wszystkim coś tego Pana tutaj za dużo:

Tu Desplat, tam Desplat, wszędzie Desplat.
Desplat, Desplat, Desplat, Desplat Desplat Desplat
W ogóle za mało uwagi poświęca się możliwym gniotom, nie wspominając, że za dużo wszędzie merytorycznych dyskusji.
Do tego widzę, że wiele tutaj deprecjonuje wartość prestiżowych nagród wywyższając nagle IFMCA, jako najważniejsze i największe nagrody we Wszechświecie. Czy gdzieś nie zatracił się zdrowy rozsądek?
Widząc co się dzieje, chyba pora wyjść z cienia The Dark Wawrzek Rises

Przede wszystkim coś tego Pana tutaj za dużo:

Tu Desplat, tam Desplat, wszędzie Desplat.
Desplat, Desplat, Desplat, Desplat Desplat Desplat
W ogóle za mało uwagi poświęca się możliwym gniotom, nie wspominając, że za dużo wszędzie merytorycznych dyskusji.
Do tego widzę, że wiele tutaj deprecjonuje wartość prestiżowych nagród wywyższając nagle IFMCA, jako najważniejsze i największe nagrody we Wszechświecie. Czy gdzieś nie zatracił się zdrowy rozsądek?
Widząc co się dzieje, chyba pora wyjść z cienia The Dark Wawrzek Rises

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Kiedyś było za dużo Zimmera, teraz jest za dużo Desplata. Wg mnie korzystna zmiana.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
Co tu dużo mówić Hapek ma życiówkę
Nie offtopuje przecież więc jest ok, jakbym miał tyle newsów o Hisaishim to też bym pisał. Inna sprawa, że nie wiem ilu osobom chcę się czytać czterdziesty wywiad o Filomenie i pięćdziesiątą notkę o Grand Budapest Hotel, ale generalnie mi to nie przeszkadza 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.