Iron Man 2 - KTO KOMPONUJE?
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Rety, ja wolałbym o tym filmie zapomnieć. Aż się przykro robi, że to jedna z ostatnich ról Raula Juli. A muzyki to ja w ogóle nie kojarzę.
A co do "Iron Mana" to ja nie mam zamiaru tego score'u bronić. A wiem, że lubicie mi przypisywać różne rzeczy, więc od razu zaprzeczam. Po za "Driving with the Top Down" i paroma sekundowymi przebłyskami to jeden z gorszych soundtracków jakie ostatnio słyszałem i jest mi przykro, że widnieje tam nazwisko Zimmera, nawet jako producenta.
A co do "Iron Mana" to ja nie mam zamiaru tego score'u bronić. A wiem, że lubicie mi przypisywać różne rzeczy, więc od razu zaprzeczam. Po za "Driving with the Top Down" i paroma sekundowymi przebłyskami to jeden z gorszych soundtracków jakie ostatnio słyszałem i jest mi przykro, że widnieje tam nazwisko Zimmera, nawet jako producenta.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Po co to piszesz i tak przybiją Ci łatkę fanboya "Iron Mana"Wawrzyniec pisze:A co do "Iron Mana" to ja nie mam zamiaru tego score'u bronić. A wiem, że lubicie mi przypisywać różne rzeczy, więc od razu zaprzeczam. Po za "Driving with the Top Down" i paroma sekundowymi przebłyskami to jeden z gorszych soundtracków jakie ostatnio słyszałem i jest mi przykro, że widnieje tam nazwisko Zimmera, nawet jako producenta.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Każdy ma prawo tak myśleć, Adam.. A nie tylko, że disco-polo najlepsze.. Oczywiście możesz tak myśleć, ale z czym do ludzi, pytam? 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wywiadzik z Debneyem, trochę o "Iron Manie 2" i troszeczkę o tamtym:
http://www.metalinsider.net/interviews/ ... _content=T
http://www.metalinsider.net/interviews/ ... _content=T
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer