Gdzie i jak kupować?
Re: Gdzie i jak kupować?
No brał już udział w 1 z 10-ciu, ciągnie go do teleturniejów, ciągnie 

- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Pytanie do tych, którzy kupowali w CDJapan. Jaki rodzaj przesyłki wybrać, zwykły Air Mail wystarczy, czy może lepiej dopłacić do Registered?
W 99% wystarcza 

- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Ok, dzięki za info, tak też zrobię. O ten 1% wolę nie pytać 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
O matko, a po co Airmail? Masz za dużo kasy?nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Pytanie do tych, którzy kupowali w CDJapan. Jaki rodzaj przesyłki wybrać, zwykły Air Mail wystarczy, czy może lepiej dopłacić do Registered?

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Prawie miesiąc czekałem, ale w końcu Snowpiercer i Star Trek japoniec dotarły z YesAsia.
Strona godna polecenia. Sam w najbliższym czasie łyknę od nich jeszcze kilka pozycji. Darmowa wysyłka od 25$ kusi
Strona godna polecenia. Sam w najbliższym czasie łyknę od nich jeszcze kilka pozycji. Darmowa wysyłka od 25$ kusi

Który Star Trek?Ghostek pisze:Prawie miesiąc czekałem, ale w końcu Snowpiercer i Star Trek japoniec dotarły z YesAsia.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Oba od MG. Pierwszy rasowy japoniec, drugi tylko z japońskim obi, chyba nawet tam wypalany, bo płyta solidna, nie ta Varesowa jednorazówa. Ale za test jakości dźwięku zabiorę się jak trochę czasu będę miał.

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
dawno nie zamawiałem z uk.amazon . Nadal jest przesyłka free powyżęj 25 funt? czy mniej?
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
Into Darkness nie był tłoczony w Japonii, to zwykłe Varese plus OBI.Ghostek pisze:Oba od MG. Pierwszy rasowy japoniec, drugi tylko z japońskim obi, chyba nawet tam wypalany, bo płyta solidna, nie ta Varesowa jednorazówa. Ale za test jakości dźwięku zabiorę się jak trochę czasu będę miał.
Mniej, ze 20 chyba wystarczy...bladerunner22 pisze:dawno nie zamawiałem z uk.amazon . Nadal jest przesyłka free powyżęj 25 funt? czy mniej?
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Tak też myślałem. Niemniej opłacało mi się, tym bardziej że wysyłka darmowa.Althazan pisze: Into Darkness nie był tłoczony w Japonii, to zwykłe Varese plus OBI.

Jak będzie kiedyś japoniec i będę coś ściągał stamtąd to i może dokupie.