No HD to chyba nie było, wyglądało jak DVD.Dexter pisze:Obraz raczej był w wysokiej rozdzielczości
FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Hłe hłeTemplar pisze:Dreamland - ten koncert mnie zaskoczył całkiem pozytywnie, dobra muzyka i dobre wykonanie, przyjemnie mi się jej słuchało, a końcówka (z dedykacją dla Marka)

- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Co Davis walnął o Tylerze bo jestem ciekaw ?:D
przecież masz komiks wyżej 
"kto? Brian Tyler? Panie idź pan w chuj..."

"kto? Brian Tyler? Panie idź pan w chuj..."

#FUCKVINYL
To co na obrazkuMichał Turkowski pisze:Co Davis walnął o Tylerze bo jestem ciekaw ?:D

Dokładnie to była tam jakaś rozmowa i ktoś powiedział, że w Iron Manie 3 była fajna muzyka, na co Wawrzek powiedział, że jemu się nie podobała, a Davis zapytał się kto robił do tego muzykę i nie wiem czy to Wawrzek czy ktoś inny powiedział "Brian Tyler", a Davis na to chyba "Eeeee" w stylu meh

raczej "ehhhhhhh" z machnięciem ręką
inna sprawa że muzy jak widać nie zna. oceniał nazwisko 

#FUCKVINYL
Nawet nie wiesz, jak bardzo się myliszAdam pisze:mi udało się być na połowie soboty i całej niedzieli ale z tego co wiem nie straciłem za wiele

Festiwal w tym roku sucks, ale towarzystko było mega

P.S. Wojtuś, pozdrów Ewcię

miałem tam na myśli wyłącznie sprawy oficjalnego programu imprezyMefisto pisze:Nawet nie wiesz, jak bardzo się mylisz![]()

#FUCKVINYL
Nie przypominam sobie wódyMefisto pisze:Nie będę jednak dziękować, bo same z Was chamy i prostaki, co to tylko chleją wódę i myślą o napletkach

Ta wczorajsza noc to w sumie chyba nawet jeszcze większe WTF niż zestaw (Herzog & Reijseger + pieśni u Iglesiasa)Mefisto pisze:Festiwal w tym roku sucks, ale towarzystko było megaNie będę jednak dziękować, bo same z Was chamy i prostaki, co to tylko chleją wódę i myślą o napletkach
Aha, dobra, jednak podziękuję Templarowi za ostatnią wspólną noc, kiedy to najpierw odstawił sen w śmiechu we śnie, a potem z iście angielską gracją wyszedł bladym świtem, dając mi do zrozumienia, że właśnie przespałem ledwie godzinę, a przede mną jeszcze góra 2 tej przyjemności

Uwaga, uwaga. Jakby ktoś miał ochotę przeżyć sobotni koncert raz jeszcze, to proszę zgłaszać chęć na privie
Jeśli ktoś jest hardcore fanem Iglesiasa to też mogę mu pomóc 

- Łukasz Waligórski
- Początkujący orkiestrator
- Kontakt:
Davis to niezły agent. Tak się akurat złożyło, że całkiem sporo z nim rozmawiałem. Najpierw wywiad, potem spotkanie ze SST a potem bankiet po sobotniej gali. Gość ma specyficzne poczucie humoru i zdanie o kolegach z branży. W sobotę (a w zasadzie już niedzielę) po kilku (nastu?) piwach zaczął opowiadać jakim sąsiadem jest Horner (bo mieszkają obok siebie). "He's weird". Ponoć od kilku lat się nawet nie wiedzieli.
Generalnie każde spotkanie z nim budziło mój niepokój, bo co chwilę robił sobie jaja z rozmówcy, co dało się poznać podczas Q&A (motyw z szalem). Nawet podczas wywiadu nie do końca wiedziałem czy mówi serio...
Davis zabił mnie jednak swoim stwierdzeniem, że przez całe życie sądził iż Chopin jest Czechem. Słowik świadkiem, jakie było jego zaskoczenie gdy mu oznajmiliśmy, że to jednak Polak. Szczerze nie wiem, czy gość sobie po raz kolejny jaja z nas robił, czy rzeczywiście ma taką lukę w wiedzy. Chociaż przyznam, że wiedzę muzyczną ma ogromną.
Generalnie każde spotkanie z nim budziło mój niepokój, bo co chwilę robił sobie jaja z rozmówcy, co dało się poznać podczas Q&A (motyw z szalem). Nawet podczas wywiadu nie do końca wiedziałem czy mówi serio...
Davis zabił mnie jednak swoim stwierdzeniem, że przez całe życie sądził iż Chopin jest Czechem. Słowik świadkiem, jakie było jego zaskoczenie gdy mu oznajmiliśmy, że to jednak Polak. Szczerze nie wiem, czy gość sobie po raz kolejny jaja z nas robił, czy rzeczywiście ma taką lukę w wiedzy. Chociaż przyznam, że wiedzę muzyczną ma ogromną.
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
To Paweł Ci nie wystarczył?Mefisto pisze:Aha, dobra, jednak podziękuję Templarowi za ostatnią wspólną noc

Paweł spał jak zabity napletem 

Naszła mnie taka pofestiwalowa myśl. Jeśli Davis w niedziele kierował orkiestrą, a my dzień wcześniej pokierowaliśmy Davisa do hotelu, to czy można założyć, że poprowadziliśmy też sam koncert?