Uffff, dobrze, że 2,5 godziny.
Althazan - starą i nową też

Bartex - hmmmm no chyba zamierzamy się wbić forumową ekipą na oficjalne afterpaty, ale co z tego wyjdzie to się zobaczy. Ile osób tyle pomysłów. W każdym razie szykuje się mocna impreza

No i Koper nie dopisał...Koper pisze:E, nie było Babucha, to nie było dobrej impry.
Za rok będę na pewnoMarek Łach pisze:Dzięki wszystkim za obecność i za świetne spotkania, bawiłem się super i czuję się po tych 4 dniach zupełnie wypompowany (ale w pozytywnym znaczeniu). Za rok spodziewam się zobaczyć pełny skład, bo Howarda chyba nikt nie ośmieli się odpuścić!
Niech przypomni odpowiedź Abla osoba, która to pytanie zadałarafalro pisze:Chodziłoby mi m. in. o odpowiedź na niewygodne pytanie dot. kopiowania Single Mana.
Dexter pisze:ale ten Szósty zmysł to mogli sobie odpuścić, Howard ma masę ciekawszych rzeczy w ofercie)
Dexter pisze:Bandyty (a konkretniej Tańca Eleny, który miał w dodatku świetnie zmontowane wizualizacje, no i wzbudził zdecydowanie największy entuzjazm wśród publiczności) i Marzyciela.
Dexter pisze:ale jakość obrazu pozostawiała sporo do życzenia (na beznadziejne, gorsze od translatora tłumaczenie, nawet nie chce mi się narzekać)
Pytanie skąd masz tą płytę?Łukasz Waligórski pisze: Jednocześnie mam pytanie. Podczas spotkania Abel mówił, że Battle for Terra nie została oficjalnie wydana i istnieje w obrocie nielegalnym. Ja natomiast mam tę płytę, a jako wydawca jest opisany Sound Tracking Club. Ponoć do Limiter Collector's Edition - nr. 30 of 40.
WTF?