SZACUN :D
Re: SZACUN :D
Po Brosnanowej Vistuli szykuje się drugi najdroższy kontrakt reklamowy w kraju - Kevin Spacey został nową twarzą reklam Banku Zachodniego WBK:

#FUCKVINYL

Ostatnia najgłośniejsza rola Kevina "Francisa" Spacey pozytywnie i wiarygodnie mi się nie kojarzy, a tu ta sama twarz będzie reklamowała bank

ta i tak była lepsza

bo reklam dla beki z upadłym Norrisem czy Banderasem nie ma co brać pod uwagę, bo tu kontrakty były diametralnie mniejsze.

bo reklam dla beki z upadłym Norrisem czy Banderasem nie ma co brać pod uwagę, bo tu kontrakty były diametralnie mniejsze.
#FUCKVINYL
Mogli dać właśnie jakieś nawiązanie do UnderwoodaMystery pisze:![]()
Ostatnia najgłośniejsza rola Kevina "Francisa" Spacey pozytywnie i wiarygodnie mi się nie kojarzy, a tu ta sama twarz będzie reklamowała bank

jak coraz? przecież nieznzna data premiery, pewnie będzie standard, na jesień 2014.
#FUCKVINYL
Premiera jest zaplanowana na początek 2014, najpóźniej na wiosnę będzie, ale próbują wyrobić się na luty, tak jak z pierwszym sezonem. Na początku sierpnia już połowę całego sezonu mieli zrobioną.Adam pisze:jak coraz? przecież nieznzna data premiery, pewnie będzie standard, na jesień 2014.
Mogliby u nas dać w końcu tego Netflixa, ja bym z chęcią płacił te 8 euro miesięcznie jakby dali wszystko dostępne od razu z napisami.
i już oficjalne potwierdzenie - http://wyborcza.biz/finanse/1,105684,14 ... j.html#CukAdam pisze:Po Brosnanowej Vistuli szykuje się drugi najdroższy kontrakt reklamowy w kraju - Kevin Spacey został nową twarzą reklam Banku Zachodniego WBK:
#FUCKVINYL
Ale mówiłeś, że start 1.10, a ja przed chwilą wróciłem z poczty i po drodze już widziałem w oddziale BZ WBK Francisa spoglądającego na mnie z każdej szyby oddziału 

a widzisz:

czyli przeciek był dobry, ale nie doprecyzowany że chodziło o tvPremiera pierwszej telewizyjnej reklamówki z Kevinem Spacey będzie dopiero 1 października.

#FUCKVINYL
Fanowski plakat Grawitacji:

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
No w końcu trafił do działu SZACUNSzczypior pisze:Świetny

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.