FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Co do Akademii to szkoda, że ich tak mało. Ale też jest ważne kto na nich jest. Taki Goldenthal rok temu to był super! Plus spokojnie płytę podpisał, poklepał mnie po plecach i sobie nawet pozwolił wspólną fotkę strzelić (do oglądania i lajkowania na moim FB
). Ale mogą też się trafić osoby pokroju Hisaishiego, co to talerzami w hotelach rzucają, zaserwują świetny koncert, ale na większą integrację z widzem nie ma co liczyć.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Abel na pewno będzie się promował, ciekaw jestem ile będzie osób. Iglesias też jest spoko, widziałem jakieś fotki u ludzi, którzy jeżdżą do Ghent i ktoś z nich spotkał go o świcie (również lekko... uszczęśliwionego ekhm) i sobie zrobili fotkę i w ogóle
Facet jest skromny, ale na pewno ciepły dla ludzi
Don Davis nie wiem, ale myślę, że tegoroczna ekipa będzie wyluzowana 

Do Ciebie, do Ciebie.bartex9 pisze:To pytanie do mnie czy do Adama?
Ha-ha-haWawrzyniec pisze:To jakieś spotkanie z kombatantami?

Z fb FMF-u:
Dobra wiadomość dla fanów FMF: będą wejściówki na koncerty FMF organizowane 26 i 27 września. Kosztują: 50 zł (koncert inauguracyjny) i 30 zł (koncerty 27 września). Do kupienia godzinę przed każdym z koncertów w kasie lub na festiwalowym stoisku. UWAGA: bilety i karnety na festiwalowe koncerty są wyprzedane.
Wejściówki, czyli co? Żeby tam sobie gdzieś usiąść na schodach albo stać?
Dobra wiadomość dla fanów FMF: będą wejściówki na koncerty FMF organizowane 26 i 27 września. Kosztują: 50 zł (koncert inauguracyjny) i 30 zł (koncerty 27 września). Do kupienia godzinę przed każdym z koncertów w kasie lub na festiwalowym stoisku. UWAGA: bilety i karnety na festiwalowe koncerty są wyprzedane.
Wejściówki, czyli co? Żeby tam sobie gdzieś usiąść na schodach albo stać?
normalne bilety. co Ty myslisz że oni wszystko wyprzedali?
na każdym fmf ostatnie rzędy zawsze pustkami świeciły..

#FUCKVINYL
Nie no, bo w pierwszym zdaniu mówią o sprzedaży wejściówek, a w ostatnim piszą, że wszystkie bilety i karnety wyprzedane. Tak jakby wejściówki były czymś innym i gorszym od normalnych biletów. Więc się tylko zastanawiałem na czym miało by to polegać. W końcu ceny są tańsze. Więc może faktycznie chodzi o jakieś ostatnie rzędy dla desperatów.
toż ma się rozumieć że o to chodzi
wiesz, lepiej sprzedać te last krzesełka za pół ceny, niż potem kazać, jak co roku, wolontariuszom i obsłudze widowni by na nich siadali i robili sztuczny tłum by na fotach później ładniej wyglądała widownia bez pustych miejsc.

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tak tym kazali siadać, a osobom FOTO-akredytacją to kazali się wynosić i nie zajmować miejsc. Mam nadzieję, że w najgorszym wypadku i w tym roku zostaną jakieś wolne miejsca. Ale nie zapominajmy, że w tym roku też, nie tylko w hucie sa koncerty.Adam pisze: niż potem kazać, jak co roku, wolontariuszom i obsłudze widowni by na nich siadali i robili sztuczny tłum by na fotach później ładniej wyglądała widownia bez pustych miejsc.
Ostatnio zmieniony sob wrz 21, 2013 20:28 pm przez Wawrzyniec, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Naszył mnie pewne przedfestiwalowe przemyślenia: A mianowicie jak ten matrixowy koncert będzie wyglądał? Gdyż raczej niespodzianki, że nagle pojawią się na Festiwalu Rob Dougan, Rage Against the Machine i Marilyn Manson nie ma co liczyć
A szkoda, wtedy co niektórzy mogli by wypomnieć Morello, riffy przy "Pacific Rim".

A szkoda, wtedy co niektórzy mogli by wypomnieć Morello, riffy przy "Pacific Rim".

Okładka jest świetna, no bo oparta na logu/plakacie FMF-u (tak, z resztą, jak zeszłoroczna)hp_gof pisze:Ej, fajne toooooooo! (płytka)

Fajnie by było mieć takiego suwenira, ale jak sobie poproszą +/- 50 zł to raczej spasuję.
Podejrzewam, że wszystkie piosenki/utwory nie-davisowe (typu Manson, Dougan etc.) będą już na ścieżce dźwiękowej samego filmu. Natomiast orkiestra będzie jedynie "dogrywała" oryginalny score.Wawrzyniec pisze:Naszył mnie pewne przedfestiwalowe przemyślenia: A mianowicie jak ten matrixowy koncert będzie wyglądał? Gdyż raczej niespodzianki, że nagle pojawią się na Festiwalu Rob Dougan, Rage Against the Machine i Marilyn Manson nie ma co liczyć![]()

Manson się pojawi na końcu i podpali orkiestrę i w ten sposób 6. FMF przejdzie do historii 

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Podpalić orkiestrę to chyba bardziej Burzuma działka. Manson mógłby wprowadzić nagie tancerki na scenę, albo krwawiące części zwierzęcych ciał. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Bitch please, Lady Gaga by wyszła w nich na scenę. Handluj z tym.