HANS ZIMMER - THE LONE RANGER (2013)

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Tomek
Redaktor Kaktus
Kontakt:

Re: HANS ZIMMER - THE LONE RANGER (2013)

#271 Post autor: Tomek » ndz wrz 01, 2013 22:39 pm

Może ten Adam Michalak to Zimmerowi podsunął (lub któremuś z jego chłopów)? Adam, dzięki, że mnie tak poważasz, ale szczerze przyznaję, że do dziś nie przesłuchałem tego score'u, być może poczekam na film jak się ukaże trochę póżniej :) Zżynka może i jest, ale pisanie, że "Psy" były głośnym filmem w USA to jakieś myślenie życzeniowe. Chyba pośród polonii amerykańskiej... Natomiast mnie ciekawią bardziej Twoje informacje nt. tego, że Lorenc sprowadzał do USA egzemplarze swojej twórczości - specjalnie dla studia Zimmera, innych studiów?
Obrazek

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#272 Post autor: Adam » pn wrz 02, 2013 07:41 am

Tomek pisze:Adam, dzięki, że mnie tak poważasz
?? ale o co tu chodzi bo nie złapałem tematu :?

a z cdkami wiem od dwóch osób - od Skolimowskiego i Lorenca. Po prostu podobała się tam paru osobom muzyka, w tym sam Hans miał ze 4 płyty Lorenca (przynajmniej pod koniec lat 90 je miał, czy ma je teraz to już nikt nie wie - notabene Paweł mógłby zapytać tam kiedyś mistrzunia przy okazji o to, ale sądzę że to nie ściema), a później coś na zasadzie płyt demo, po kilka sztuk dosyłał czy to do paru agentów/wytwórni, czy tam do jakichś muzyków z kręgu rcp. Lorenc tam mieszkał przeszło pół roku także troszkę się naspotykał.
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Tomek
Redaktor Kaktus
Kontakt:

#273 Post autor: Tomek » pn wrz 02, 2013 08:28 am

Adam pisze:?? ale o co tu chodzi bo nie złapałem tematu :?
Ale o nic :) Nie napisałem to w sensie pejoratywnym. Dzięki za wyjaśnienie sprawy z Lorencem i jego pobytem w USA (tzn. wiem, że tam był, pracował z tym Sobelem, ale nie wiedziałem, że przy okazji próbował samopromocji).
Obrazek

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#274 Post autor: Adam » pt wrz 13, 2013 19:08 pm

ehh pięknie graficznie intrada wydaje tą serię z nowymi filmami disneya, ale przy Lone Ranger znów mamy to samo - pińcet stron samych kolorowych fot z filmu, a na ostatniej tylko nadziubdziane cast i crew i tyle. szkoda. pięknie to wygląda, pięknie zaplanowane, ale kurde to nie katalog fotografii tylko płytka cd :P
#FUCKVINYL

ODPOWIEDZ