BARTOSZ CHAJDECKI - CZAS HONORU (26.11.2010 - Polskie Radio)
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Re: BARTOSZ CHAJDECKI - CZAS HONORU (26.11.2010 - Polskie Ra
przydałby się re-rec 

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
To może na Kickstartera niech wrzuci? Każdy będzie mógł został sponsoremhp_gof pisze:No noSzukajcie sponsora, szukajcie, bo potencjalnego nabywcę we mnie już macie!

toż przecież dawno Wam pisałem że wydanie jest planowane
jak ktoś da kasę na orkiestrę to będzie. ale marne szanse, także nie nastawiajcie sie niestety. to raczej będzie wydanie które może nigdy nie nadejść. a wydawać jest co 

NO CD = NO SALE
6 sezon wystartował - w pierwszym odcinku (nr.66) jest pierwszy fragment zawierający nowe minuty muzy napisane do 6 sezonu - wokalizy Ani Witczak w scenie na cmentarzu.
NO CD = NO SALE
Już od tygodnia ten odcinek jest na VOD. Ale szczerze mówiąc na razie niczego powalającego nie słyszałem.
to tylko parosekundowe fragmenty więc trudno coś usłyszeć
reszta wszystko było, ale tu postanowiłem poinformować bo to pierwsza wokaliza od dawna w tym serialu. w ogóle fajnie zmiksowana jest muza w tym pierwszym odcinku - nie ma jej dużo, ale jest głośno i wyraźnie, a różnie to bywało w poprzednich sezonach/odcinkach. ogólnie to dawno nie słuchałem Czasu Honoru - zboczenie zawodowe że tak powiem
przez 4 ostatnie lata nasłuchałem się setki godzin, w sumie jest kilka godzin muzy, wiele utworów w wielu rożnych wersjach, wiele które w ogóle nie weszło do serialu, albo weszło z nich tylko kilka sekund, do każdego sezonu w zasadzie powstawało nowe 30 minut plus alternaty, jakieś dogrywki, edycje itd itp. po prostu trudno teraz mi wszystko wyłapać i pamiętać ale z przyjemnością posiedziałbym znów z miesiąc nad wyborem traków do albumu 2CD/3CD... ehh może kiedyś jak się sponsor znajdzie i terminy uda się zgrać, ale to raczej nieprędko 

NO CD = NO SALE
zagraniczna recka płyty - http://jonman492000.wordpress.com/2013/ ... as-honoru/ 

NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Adam pisze:zagraniczna recka płyty - http://jonman492000.wordpress.com/2013/ ... as-honoru/
UmarłemTrack 4, LA PANKA

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Są też inne: WARSAZWA, POGO i Adam Krvsinski.

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
LAAAA LAAAA PAAANKAAA
LAAAA LAAAA PAAANKAAA...
LAAAA LAAAA PAAANKAAA...
na całym świecie mają w dupie nasz kraj i język, nawet w niemczech, więc szacun dla gościa że przynajmniej starał się polskie wyrazy czy nazwiska przepisać po naszemu.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
E już bez przesady, dzisiaj we wszystkich czołowych niemieckich gazetach (wydania internetowe) informują o śmierci Generała Jaruzelskiego.Adam pisze:na całym świecie mają w dupie nasz kraj i język, nawet w niemczech.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
nie mówię o wydarzeniach historycznych, tylko sprawach bardziej przyziemnych dla zwykłych ludzi - np takich że jestem w różnych dużych hotelach w niemczech, nie raz nie dwa, i wszystko tam jest w pińcet językach, nawet po krzaczkowemu czy ukraińskiemu i czeskiemu, a po polsku nie ma. no chyba ze Stuttgard, Berlin i Hamburg tak przypadkowo nas nie lubią ale jakoś nie wierzę 

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Przesadzasz w Tropical Islands sa informacje w trzech językach po niemiecku, angielsku i polsku. A zresztą sam też nie uważam, że akurat wszystko musi być w języki polskim. Niech się ludzie uczą języków obcych. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
to nie o to chodzi, ale jeśli jest na liście powiedzmy 15 języków, i to czasem egzotycznych, to dlaczego nie ma języka najbliższego sąsiada? to może i taki drobiazg ale pokazuje co pokazuje...
NO CD = NO SALE