Nikt nie jest nieomylny i każdemu zdarzają się pomyłki. Jeśli masz jakieś uwagi, pomysły, sugestie, lub może dostrzegłeś jakieś błędy? Podziel się tym z nami. Na pewno redakcja rozważy wszelkie propozycje i komentarze.
-
Templar
autor: Templar » czw sie 29, 2013 00:25 am
Po prostu oszczędzał się przez jakiś czas, bo się szykował do tego elaboratu pod recką Życia Pi
A tak BTW, jak to ktoś z forum, to wspomniał, że Oscara powinien dostać Desplat za Argo albo Dżon za Lincolna, także szukajcie wśród fanów tych dwóch ścieżek

-
Kaonashi
- Joe Hisaishi
autor: Kaonashi » sob sie 31, 2013 23:51 pm
Hmm... Na początku groteską wydawało mi się zachowanie Mieszka i te jego komentarze (wykrzykniki, dziwne oceny, 50 komentarzy na dobę), ale teraz groteską stały się ataki na niego. No sorry, ale teraz każda jego ocena, która jest niezgodna z powszechnie przyjętą opinię, jest powodem do ataków. Czy wyraża opinię w sposób niestosowny? Nie - no przesadza z tymi wykrzyknikami. Czy wypowiada się nie na temat? Nie. Wali 100 komentów dziennie? Niech dalej to robi, od tego jest taka opcja "dodaj komentarz", a że mu się chce pociskać 10 dziennie to już jego sprawa. Nie podobają mu się Cedry? Nie muszą.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
-
Mefisto
autor: Mefisto » ndz wrz 01, 2013 03:05 am
Dude, przecież to jest czysty trolling - każdy znakomity score na 3 maks i lipna argumentacja. Takie coś trzeba atakować.
-
Adam
- Jan Borysewicz
macie problem - zbanować nazwę Mieszko i maila i se już nie pododaje komentów...
NO CD = NO SALE
-
Kaonashi
- Joe Hisaishi
autor: Kaonashi » ndz wrz 01, 2013 11:27 am
Szczypior pisze:A nie lepiej po prostu ignorować

No właśnie.
-
Mefisto
autor: Mefisto » ndz wrz 01, 2013 14:03 pm
Nie da się, bo jest burdel na stronie, nie mówiąc o tym, że nic nie idzie skomentować, bo zaraz wszystko ginie pod zalewem Mieszka. Naprawdę nie wiem czemu obchodzicie się z nim, jak Komorowski z krzyżem - takie coś powinno dawno zostać zduszone w zarodku.
-
Tomek
- Redaktor Kaktus
-
Kontakt:
@Kaonashi: Poczekaj jak zacznie dawać tróje wybitnym Hisaishim argumentując to "muzyką do śmietnika" lub czymś podobnym...
Czysty trolling, tak jak Mefisto pisze. Np. napisał opinię o Alien 3 i od razu Danielosa prowokował pod recenzją Michaela Collinsa "Zerknąłeś na "Obcego 3"? Jeżeli to nie trolling to co? Jeżeli te wypowiedzi byłby jeszcze poparte jakąś argumentacją (zdarzy mu się to raz na 50 komentów...), ale to zwykłe tweety, które może uprawiać każde dziecko neostrady. Wg mnie nie jest to potrzebne stronie i w żaden sposób jej nie ubogaca. Ilość nie idzie w jakość. Gorsze - że do chłopaka nie dociera nic, a już kilka osób zwracało mu uwagę. Każdy, kto przychodzi do jakiegoś środowiska/społeczności, chce w nim jakoś się odnaleźć, powinien wg mnie przyjąć zasady nim rządzące, dostosować się, spokornieć, zdobyć do siebie zaufanie, szacunek itp. Rzeczony kolega natomiast żąda tego od razu i to z wykrzyknikami. Dlatego trzeba reagować.
-
Adam
- Jan Borysewicz
dokładnie, jak każdy koment będzie kasowany bez zbędnych odpowiadań i wyjasnien, to troll wreszcie przestanie pisać.
NO CD = NO SALE
-
Kaonashi
- Joe Hisaishi
autor: Kaonashi » ndz wrz 01, 2013 15:59 pm
Tomek pisze:@Kaonashi: Poczekaj jak zacznie dawać tróje wybitnym Hisaishim argumentując to "muzyką do śmietnika" lub czymś podobnym...
Uwierz mi, że mam w nosie co on tam nabazgroli o Hisaishim

-
Templar
autor: Templar » ndz wrz 01, 2013 17:36 pm
Po części to sami sobie stwarzacie problem, jak jakieś no-life'y odświeżacie co 5 minut listę ostatnich komentarzy w oczekiwaniu na nowe komenty Mieszka, tylko po to aby na nie później narzekać

-
Kaonashi
- Joe Hisaishi
autor: Kaonashi » ndz wrz 01, 2013 21:20 pm
Ten hejt na Mieszka robi się co raz bardziej żenujący. Dał 3 score'owi, który ma piątki. O jeju straszne rzeczy... Dla przykładu Misja na Marsa, którą sobie bardzo cenię na filmtracks ma średnią 2,3. Ale to nie znaczy, że tych co głosowali na 1, 2 i 3 mam za totalnych debili i trolli, którzy się znają na muzyce. Bo to zwyczajnie się nie musi podobać. Nic mi do tego. Tomek mi zasugerował, że ja zacznę się wkurzać jak będzie zjeżdżał scory Hisaishiego. Akurat Hisaishi to uznany twórca i wynurzenia jakiegoś typka niczego nie zmienią, więc przestańcie już tak przeżywać jego wypowiedzi.
-
Adam
- Jan Borysewicz
dokładnie, dajcie już spokój, mi się już znudziło. Mieszko był chwilowym odpałem, po chwili się przejadł i tyle.
NO CD = NO SALE
-
Mefisto
autor: Mefisto » ndz wrz 01, 2013 21:50 pm
Kaonashi pisze:więc przestańcie już tak przeżywać jego wypowiedzi.
Najbardziej to Ty widzę przeżywasz, bo to już któryś Twój komentarz w temacie i przecież z Mieszka taka ofiara i ojeje, wszyscy go atakują i w ogóle, łałałała! A prawda jest taka, że nie chodzi o jego oceny, tylko o ten kurewski styl wypowiedzi - niby wszystko kulturalnie, ale wyraźnie widać, że gość to prowokator i jego akcje w ogóle nie powinny mieć miejsca, zwłaszcza w takim nawale.
-
Adam
- Jan Borysewicz
NO CD = NO SALE
-
Templar
autor: Templar » ndz wrz 01, 2013 21:57 pm
Adam pisze:dawno mówiłem - zbanować.
Zbanowałbyś go raz i wtedy by zaczął dopiero trollować i jeszcze inni by się zlecieli