Po to, żeby sprawdzić czego używa do przyrządzenia tego mojego dania i czy mi tam nie naplułWawrzyniec pisze:Dziwny ten temat.Po co zaglądać kucharzowi do kuchni? Ja tam wolę skosztować gotowe danie.

Po to, żeby sprawdzić czego używa do przyrządzenia tego mojego dania i czy mi tam nie naplułWawrzyniec pisze:Dziwny ten temat.Po co zaglądać kucharzowi do kuchni? Ja tam wolę skosztować gotowe danie.
Ja się niczego nie boję i tak zawsze liczy się dzieło końcowe. Ciekaw czy zachwycając się piramidami, czy też Wielkim Murem ktokolwiek myśli o tych setkach, tysiącach, którzy zginęli podczas ich wznoszenia?Kaonashi pisze:Boisz się pewnie, że większość tematu będzie dotyczyć Zimmera i jego nie do końca chlubnych zagrywek z pomagierami:P
a nie PR?Wawrzyniec pisze:Najważniejsze jest końcowe dzieło, a nie to jakim pędzlem dany artysta farby mieszał.
PR jest jeszcze ważniejszy.Koper pisze:a nie PR?Wawrzyniec pisze:Najważniejsze jest końcowe dzieło, a nie to jakim pędzlem dany artysta farby mieszał.
Hansik jak zwykle obronną ręką, pogromca hipokryzjiMystery pisze:http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b0 ... Hollywood/