KOŃCZĘ Z OFTOPAMI
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie kłam, nabijasz choćby w wątku "ulubiona 10". ZERO merytorycznych wypowiedzi. Podobnie jak Zagadka, zresztą..Adam Krysiński pisze:ale zaglądam do działu płytowego najczęsciej, dobrze wiesz więc nie nabijaj se licznika postów znów oftopami

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mefisto rulez
- genialne
A Adam to teraz stał się hiperaktywnym forumowiczem i doktorem Frankensteinem od przywracania do życia już martwych tematów. Radzę popatrzyć na forum, z 20 tematów i we wszystkich ostatni komentarz Adam Krysiński i to jeszcze chyba wszystkiego z tego dnia. Nie wiem kiedy niby mam dać radę odpowiedzieć na to wszystko

A Adam to teraz stał się hiperaktywnym forumowiczem i doktorem Frankensteinem od przywracania do życia już martwych tematów. Radzę popatrzyć na forum, z 20 tematów i we wszystkich ostatni komentarz Adam Krysiński i to jeszcze chyba wszystkiego z tego dnia. Nie wiem kiedy niby mam dać radę odpowiedzieć na to wszystko

#WinaHansa #IStandByDaenerys
dasz radę
w notatniku sobie wczesniej przemyślisz i wpiszesz, a potem przekleisz na forum 
aha i w żadnym z tych "odnowionych" tematów nie zrobiłem oftopa tym odnowieniem więc nie wiem o co znów Ci chodzi

aha i w żadnym z tych "odnowionych" tematów nie zrobiłem oftopa tym odnowieniem więc nie wiem o co znów Ci chodzi

Ostatnio zmieniony pt mar 12, 2010 11:09 am przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL
Adam , Pan i Władca forumWawrzyniec pisze:A Adam to teraz stał się hiperaktywnym forumowiczem i doktorem Frankensteinem od przywracania do życia już martwych tematów. Radzę popatrzyć na forum, z 20 tematów i we wszystkich ostatni komentarz Adam Krysiński i to jeszcze chyba wszystkiego z tego dnia. Nie wiem kiedy niby mam dać radę odpowiedzieć na to wszystko

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: