Lol, faktycznieMystery pisze:(gościu na trąbce o którym wspominał Paweł chyba zapomniał co miał zagrać)
Varèse Sarabande 35th Anniversary Gala in Poznań
Re: Varèse Sarabande 35th Anniversary Gala in Poznań
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Szkoda, że niektóre utwory nagrał tylko fragmentarycznie.
Czy ktoś się orientuje, czy ta aranżacja Holdrdge'a tematu ze "Spartakusa" była wydana na jakimś albumie? Może na tym spartakusowym sześciopaku, bo tam w cholerę tych wersji Love Theme widziałem, ale akurat nazwiska Holdridge'a przy żadnej nie kojarzę.
Czy ktoś się orientuje, czy ta aranżacja Holdrdge'a tematu ze "Spartakusa" była wydana na jakimś albumie? Może na tym spartakusowym sześciopaku, bo tam w cholerę tych wersji Love Theme widziałem, ale akurat nazwiska Holdridge'a przy żadnej nie kojarzę.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
hp_gof
Jeśli chodzi o Harrisona, to ciekawa aranżacja początku utworu. Natomiast starego tematu w ogóle nie powinno tutaj być i średnio mi się to wykonanie podobało. Wykonanie głównego motywu Giacchino może być, trąbka fatalnieMystery pisze:Wykonanie tematu przewodniego takie sobie, ale idealnego jeszcze chyba nie słyszałem (gościu na trąbce o którym wspominał Paweł chyba zapomniał co miał zagrać) , za to temat "Harrisona" wypadł bardzo okazale.
Po jakości w jakiej słuchałem, ciężko stwierdzić czy idealne, ale to z Luzern jest chyba najwierniejsze oryginałowihp_gof pisze:Jeśli chodzi o Harrisona, to ciekawa aranżacja początku utworu. Natomiast starego tematu w ogóle nie powinno tutaj być i średnio mi się to wykonanie podobało. Wykonanie głównego motywu Giacchino może być, trąbka fatalnieMystery pisze:Wykonanie tematu przewodniego takie sobie, ale idealnego jeszcze chyba nie słyszałem (gościu na trąbce o którym wspominał Paweł chyba zapomniał co miał zagrać) , za to temat "Harrisona" wypadł bardzo okazale.
, idealne wykonanie słyszałem w Sevilli, nie wiem czy do niego dotarłeś, dla mnie idealne
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... VHgs&t=279
-
hp_gof
Swoją drogą jestem ciekaw czy zrobią koncert muzyki live z tego filmu na FMFie wraz z obecnością GiacchinoMystery pisze:Po jakości w jakiej słuchałem, ciężko stwierdzić czy idealne, ale to z Luzern jest chyba najwierniejsze oryginałowi![]()
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... VHgs&t=279
przeprosiny przyjeteMarek Łach pisze:Paweł z przyczyn wskazanych w jego powyższym poście dostał miesięczny, przymusowy urlop od forum - żeby była jasność, że takie zachowania nie mogą być tolerowane. Wszystkich zainteresowanych przepraszam za zamieszanie.
filmmusic.pl. weź zarejestruj się, mówili.......
a wracając do tematu gali - czemu nikt nie mówił że closing gala będzie w tv na żywo
http://www.tvp.pl/kultura/propozycje/mi ... e/11962018
a Townson wrzucił na profil Varese fotę z Poznania i dołączył tak max lukrowany tekst, że normalnie sztuczność spływała słodyczą po monitorze jak to czytałem. niezła ta Sara.

NO CD = NO SALE
- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
wygląd zwykłej podmalowanej Amerykanki. Adamie, wyjdź z domu, nie siedź tyle przed komputerem i zacznij się rozglądać. Jest lato więc dziewczyny wyległy na powietrze....niezła ta Sara
A Robert pewnie dlatego tak zachwycony ponieważ jak mi się wydaje, krawat sobie porządny kupił w Polsce
no niestety ale chyba nie wiesz jak wygląda typowa podmalowana amerykanka.. polecam filmiki na yt, gdzie turyści kręcą i wrxucają potem swoje prywatne filmy z wycieczek po ulicach miast w usa, sklepach, muzeach itd... stwierdziłem fakt ze Sara jak na swój wiek jest b.atrakcyjną kobietą, choć inna sprawa że o wiele korzystniej jej było w naturalnym kolorze, jak była szatynką. urodę trzeba docenić. a z gloryfikowaniem naszych ulic i polskim samczym patriotyzmem już bez przesady- przereklamowany tak samo jak i przegięty tekst o niemkach. piękno jest w każdym zakątku globu, tylko trzeba dobrze patrzeć. a czy to stuttgard, nowa huta czy chicago - bez róznicy.Krzysiek pisze:wygląd zwykłej podmalowanej Amerykanki.
NO CD = NO SALE
-
Templar
To Ci się żart udałAdam pisze:piękno jest w każdym zakątku globu, tylko trzeba dobrze patrzeć. a czy to stuttgard, nowa huta czy chicago - bez róznicy.
-
Templar
Dzięki BoguAdam pisze:nie mieszkasz
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
o jakaś rozrób była widzę i nikt mnie nie zaprosił
Paweł na urlopie, to można by zaszaleć, tylko cholera za bardzo nie ma pod co

Paweł na urlopie, to można by zaszaleć, tylko cholera za bardzo nie ma pod co
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Piękne słowa, naprawdę. Polać mu!Templar pisze:Adam pisze:piękno jest w każdym zakątku globu, tylko trzeba dobrze patrzeć. a czy to stuttgard, nowa huta czy chicago - bez róznicy.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
ale Adam pisze o pięknie wewnętrznym, a niektórzy szukają zewnętrznego 
czy ktoś miał okazję pogadać z Townsonem w Poznaniu? a jeśli tak to czy ktoś wpadł na pomysł zapytać go co on odwala z CD Clubem? Nic nie wyszło od roku, a wychodził zawsze co kwartał 
NO CD = NO SALE