O, Ty , zdrajczyniewelina pisze:Pan Koper

Może jak Małysz?ewelina pisze:Prawie jak Miłosz

Proszę uprzejmie, popracuj trochę nad bardziej wyszukanymi rymami, a zajdziesz daleko. Na poważnie masz, talent i poczucie humoru, aby to tak na poczekaniu wymyślić. Gratuluję i zazdroszczę jednocześnie.Koper pisze:Dziękuję za pochwały, Wawrzyniec.
Sorry dziekan, ale między nami... to nie miało by szans. Ty z Gorzowa, ja z Zielonej. Nie, nic by z tego nie było.dziekan pisze:Nasze polski dziewczynki z Częstochowy najwyraźniej nie próźnują i łowią złote rybki w postaci Kopra
Nie będe płakał...
W końcu w stawie pływa wiele ryb
Nie wiedziałam,że Koper to taka szycha:).Jakbym wiedziała,że płonie w Tobie uczucie dla Kopra....dziekan pisze:Wazelinkaewelina pisze:Pan Koper jest 'płodny' twórczo:).Prawie jak Miłosz
![]()
Zrobiłem sobie małą przerwe a tutaj najwyraźniej przeoczyłem,że kogoś łączy smakowity romansik bo takie komplemenciki prawic to rzecz niezwykła![]()
Nasze polski dziewczynki z Częstochowy najwyraźniej nie próźnują i łowią złote rybki w postaci Kopra
Nie będe płakał...
W końcu w stawie pływa wiele ryb
Hehe no Koper skoro ZASŁUGUJESZ na przyjaźń Dziekana to gratuluję:).Zazdrość mnie normalnie zżera:) o Dziekana oczywiściedziekan pisze:Nie jestem gejem jak co,ale tak czy siak Koper zasługuje na moją przyjaźńewelina pisze:Nie wiedziałam,że Koper to taka szycha:).Jakbym wiedziała,że płonie w Tobie uczucie dla Kopra....![]()
Daże go ogrmonym szacunkiem.
Podlizuje sie rzecz jasna bo szukam przyjaciół