Tylko pod warunkiem, że zrobi do niego Jackman.Mystery pisze:Nie no "Inside Out" zapowiada się przednio.Wawrzyniec pisze:Szczerze to jakoś mało z których tych projektów mnie tak naprawdę mocno rajcuje.
Pixar
Re: Najlepszy film Pixara
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Jak dla mnie może robić i Jackman, ale na 99% komponować będzie do tego GiacchinoKaonashi pisze:Tylko pod warunkiem, że zrobi do niego Jackman.Mystery pisze:Nie no "Inside Out" zapowiada się przednio.Wawrzyniec pisze:Szczerze to jakoś mało z których tych projektów mnie tak naprawdę mocno rajcuje.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"InSide Out" to jest z tym mózgiem i myślami? Jeżeli tak, to obowiązkowe będzie: BRRRRRRRAAAAAWWWWRWRRRMRMRMMRMRMMMMM!!!
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
To pewnie dalsza przyszłość, ale marzenia jednak się spełniają Jak żyję Incredibles 2 od Birda to najbardziej pożądany przeze mnie film.
Cars 3 był tylko kwestią czasu jego ogłoszenia, Disney zarabia krocie na tej marce, już w 2011 podawano sumę ponad 10 mld $, czyli mniej więcej tyle, ile zarobiły w kinach wszystkie Pottery i Zmierzchy razem wzięte.
Cars 3 był tylko kwestią czasu jego ogłoszenia, Disney zarabia krocie na tej marce, już w 2011 podawano sumę ponad 10 mld $, czyli mniej więcej tyle, ile zarobiły w kinach wszystkie Pottery i Zmierzchy razem wzięte.
Re: Pixar
Teaserek "INCREDIBLES 2":
youtu.be/ZJDMWVZta3M
Mój najbardziej oczekiwany sequel ever, wciąż nie mogę uwierzyć, że w końcu powstaje
youtu.be/ZJDMWVZta3M
Mój najbardziej oczekiwany sequel ever, wciąż nie mogę uwierzyć, że w końcu powstaje
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zwiastun "Onward":
youtu.be/x8DKg_fsacM
Funkcję Johna Lassetera, w Pixar objął Pete Docter (Up, Inside Out). Od teraz przez najbliższe lata ma być ponoć stop z sequelami, TS4 ma być ostatnim, will see
youtu.be/x8DKg_fsacM
Funkcję Johna Lassetera, w Pixar objął Pete Docter (Up, Inside Out). Od teraz przez najbliższe lata ma być ponoć stop z sequelami, TS4 ma być ostatnim, will see
Re: Randy Newman - Toy Story 4 (2019)
Szok te procesy produkcyjne w Hollywood - Hanks powiedział wczoraj u Kimmela, że cały swój dubbing do tego filmu nagrał w studio... 3,5 - 3 lata temu
youtu.be/mYjw3B6K9qw
youtu.be/mYjw3B6K9qw
#FUCKVINYL
Tak to w Pixar wygląda, mając scenariusz robią pierwotną wersję animacji i mogą już nagrywać głosy, dźwięki, a nawet muzykę, czasami pracując już na samych storybordach, później sama postprodukcja i dopieszczanie obrazu może trwać latami, dlatego też te animacje tyle kosztują. I jak widać się opłaca, bo krytycy nad TS4 pieją z zachwytu, doprawdy niesamowita seria, coś mi się wydaje, że tak jak nikt nie chciał 4, tak teraz będzie się błagać o 5, no ale te 10 lat pewnie znów będzie musiało minąć