John Williams
Re: John Williams
No przecież tu też wiadomo o co chodziłoSzczypior pisze:To by wyszło, że Harry Potter też jest reżyserem

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Adwokat diabłaKaonashi pisze:dobrze że masz adwokata czyli Szczypiora

- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
Wcale bym się nie zdziwił jakby było to prawdą teraz w Hollywodzie dominuje granie w stylu Hansu/RCP i Brajana, przynajmniej ja mam takie wrażeniePaweł Stroiński pisze:Podobno ostatnio w jakimś wywiadzie się skarżył, że chciałby pisać więcej muzyki, ale poza Spielbergiem nikt go tak naprawdę nie prosi.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Tylko że styl Hansa/RCP i Tylera to prawie to samo. Różni się tylko jakością orkiestracji i szczegółami.
Dziś musi być BRRRRRRRAAAAAWWWWRWRRRMRMRMMRMRMMMMM!, nie ma BRRRRRRRAAAAAWWWWRWRRRMRMRMMRMRMMMMM!, to do widzeniaKrelian pisze:Wcale bym się nie zdziwił jakby było to prawdą teraz w Hollywodzie dominuje granie w stylu Hansu/RCP i Brajana, przynajmniej ja mam takie wrażeniePaweł Stroiński pisze:Podobno ostatnio w jakimś wywiadzie się skarżył, że chciałby pisać więcej muzyki, ale poza Spielbergiem nikt go tak naprawdę nie prosi.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Proszę mi tutaj nie offtopić Brianem w temacie Williamsa.
A w ogóle to wszyscy się mylicie: "The Book Thief" to będzie pierwszy score Johna Williamsa nie mającego nic wspólnego ze Spielbergiem, Lucases, Harrym Potterem, DreamWorks, Universal, Warner Bros, Walt Disney, Roncom, Sony, Allied Artists Pictures, MGM, United Artists, ABC i Paramount Pictures od czasu "Monsignor" (1982).
A w ogóle to wszyscy się mylicie: "The Book Thief" to będzie pierwszy score Johna Williamsa nie mającego nic wspólnego ze Spielbergiem, Lucases, Harrym Potterem, DreamWorks, Universal, Warner Bros, Walt Disney, Roncom, Sony, Allied Artists Pictures, MGM, United Artists, ABC i Paramount Pictures od czasu "Monsignor" (1982).
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Williams coś w ogóle robił dla Disneya? ...
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Będzie robić Gwiezdne Wojny 

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 0W8l0&t=16 Ludzie zawsze tak reagują
Mina kontrafagocisty bezcenna 

jest już trailer Book Thief - ładnie Dżon odgrzał kotlety 
http://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus#

http://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus#
#FUCKVINYL
Skąd pewność, że to John? Jak dla mnie niezbyt to "Williamsiaste".