Co ostatnio kupiliście?
Re: Co ostatnio kupiliście?
Domyśl się

Spoiler:
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
bo wysłałem najpierw pozaforumowym, a grzesiu się chyba przypadkiem załapał bo on i tak ma juz wszystkoGhostek pisze:Bynajmniej.

będzie lista na forum max w next week - ma spooooro pozycji.
#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Zatem wiesz gdzie najpierw uderzaćAdam pisze: bo wysłałem najpierw pozaforumowym, a grzesiu się chyba przypadkiem załapał bo on i tak ma juz wszystko
będzie lista na forum max w next week - ma spooooro pozycji.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja jakby co też chęcią obadam co tam jest na składzie. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Ja także 

Adam, czekamy 

Od jakiegoś czasu przyglądam się forum, czas samemu coś wrzucić 
Zauważyłem, że Pan Joe jest bardzo popularny i sam powoli uzupełniam własną półeczkę. Tak się złożyło że w jednym czasie zamawiałem spirited away i mononoke na ebay, gdzie przysłali pudełka bez foli, a na pytanie czemu są bez napisali że są nowe i takie były. Czy to normalne? Płyty wyglądają jak nowe i oryginalne. Kikujiro bez problemów (amazon).

Zauważyłem, że Pan Joe jest bardzo popularny i sam powoli uzupełniam własną półeczkę. Tak się złożyło że w jednym czasie zamawiałem spirited away i mononoke na ebay, gdzie przysłali pudełka bez foli, a na pytanie czemu są bez napisali że są nowe i takie były. Czy to normalne? Płyty wyglądają jak nowe i oryginalne. Kikujiro bez problemów (amazon).

Już Cię lubię 

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
A ja właśnie kilka dni temu kupiłem sobie w końcu Terminatora 2 na CD... jak zwykle na kilkanaście złotych na jeBayu 

Za mną chodzi płyta z pierwszej części ale niestety, cena już dużo wyższa. Może kiedyś 

- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
http://allegro.pl/dvdmaxpl-terminator-d ... 80902.html taniej już chyba jej nie kupisz
Niestety to normalne. Jeżeli jest to produkcja europejska, to wytwórnie nie zaprzątają sobie głowy foliowaniem wszystkiego, więc część płyt jest bez folii. Amerykańskich/japońskich wydań bez folii nie widziałem.Zak pisze:...przysłali pudełka bez foli, a na pytanie czemu są bez napisali że są nowe i takie były. Czy to normalne? Płyty wyglądają jak nowe i oryginalne. Kikujiro bez problemów (amazon).
Dzięki za info jak na nówkę to chyba najtaniej, ale w tej chwili nie ma zasobów na nowości 

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
no nic dziwnego, że Brad się zwinął skoro Ghostek z zakupem Magnus Opus czeka ponad 20 lat 
a ja mam 3 CD z dwójki i dwie z jedynki, nie mam LP nad czym strasznie ubolewam, ale za drogo w dobrym stanie schodzą na aukcjach
ps. już kiedyś pisałem, cd kompletne z jedynki to jakościowo syf i marmelada, ale książeczka fajna
ps2. hej Turek, a gdzie Ty kupiłeś "grubego" Supermana, bo mój jest cienki

a ja mam 3 CD z dwójki i dwie z jedynki, nie mam LP nad czym strasznie ubolewam, ale za drogo w dobrym stanie schodzą na aukcjach

ps. już kiedyś pisałem, cd kompletne z jedynki to jakościowo syf i marmelada, ale książeczka fajna

ps2. hej Turek, a gdzie Ty kupiłeś "grubego" Supermana, bo mój jest cienki