Wyniki sprzed roku:
viewtopic.php?f=1&t=2495&p=128605&hilit=letni#p128605
Tak, w tamtym roku też mieliśmy taką zabawę, link w zupdatowanym pierwszym poście.Adam pisze:heh, tylko lata? toż to bułka z masłem, wyżej Can You Dig It tylko niebo
Trwa od maja do sierpnia, wrzesień to już sezon jesienny. W tym miesiącu już żadnych potencjalnych blockbusterów, które załapały by się do 12 nie będzie:Templar pisze:A sezon letni to od kiedy do kiedy trwa? Bo skoro wliczamy majowe soundtracki to wrześniowe też powinny być
Już było to wałkowane, bodajże Wawrzyniec się wtedy sensownie wypowiedziałJa się tylko pytam, dlaczego ograniczamy się do Hollywood?
Ogólne podsumowania zostawi się na koniec roku.Wawrzyniec pisze:Tutaj chodzi o muzykę do największych blockbusterów i najważniejszych premier tego lata. A przede wszystkim chodzi o "hot" premiery.
To nie bierz i nie przeszkadzajW takiej bezsensownej liście szkoda brać udział.
Temat dotyczy sezonu letniego, który skupia najbardziej oczekiwane filmowe premiery i co się z tym wiąże, ścieżki dźwiękowe, a że te w tym roku prezentują taki poziom, a nie inny, to już nie moja winaKaonashi pisze:Nie wiem co tam Wawrzyniec powiedział, ale oprzytomnijmy i zwróćmy uwagę, że większość tych score'ów to niewiele warte zwykłe rzemiosła/kupsztale, których nikt nie będzie pamiętał poza największymi hardcorami muzyki filmowej. Tak więc nawet nie ma za bardzo w czym wybierać. Poszerzenie listy by spowodowało powstanie jakiejś konkurencji.
Obawiam się, że i w tym roku co niektórzy będą słabo głosowaćRok temu TDKR dopiero na "trzeciej" pozycji.Oj, słabo wtedy co niektórzy głosowali.