SZACUN :D

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

Re: SZACUN :D

#871 Post autor: Adam » pn lip 29, 2013 21:11 pm

ostatnio była z nimi inna afera - ale nie wiem czy ratusz odpuścił czy nie.. chyba sie przestraszyli ze bedzie odpływ turystów (jednak dla wycieczek zzewnątrz te mimy to sensacja - kręcą jak małpki w zoo i hajs rzucają)? nie wiem jak się to skończyło, ale pomysł był głupi - http://m.krakow.gazeta.pl/krakow/1,1214 ... misja.html
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#872 Post autor: Adam » śr lip 31, 2013 20:40 pm

umarłem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Obrazek
#FUCKVINYL

Robson
Parkingowy przed studiem nagrań

#873 Post autor: Robson » śr lip 31, 2013 21:23 pm

Pewnie nieźle żylasta.
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Templar

#874 Post autor: Templar » pn sie 05, 2013 02:07 am

http://www.liveleak.com/view?i=f4d_1375477920

Fajna reklama rumuńskiej sieci komórkowej.

Awatar użytkownika
Kaonashi
Joe Hisaishi

#875 Post autor: Kaonashi » pn sie 05, 2013 19:23 pm

Komentarz pod "Prelude to War" w wersji na akordeon:
http://www.youtube.com/watch?v=oPu3XBSlJyk
how many instruments can this bear play? was he taught in a russian circus??
:mrgreen:
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#876 Post autor: Koper » pn sie 05, 2013 20:14 pm

Templar pisze:http://www.liveleak.com/view?i=f4d_1375477920

Fajna reklama rumuńskiej sieci komórkowej.
I Trevor Jones się załapał. :)
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
kiedyśgrześ
+ W.A. Mozart +

#877 Post autor: kiedyśgrześ » śr sie 07, 2013 14:28 pm

Kaonashi pisze:Komentarz pod "Prelude to War" w wersji na akordeon:
http://www.youtube.com/watch?v=oPu3XBSlJyk
how many instruments can this bear play? was he taught in a russian circus??
:mrgreen:
jaki sprzętcior dopasiony :P
Obrazek

Awatar użytkownika
kiedyśgrześ
+ W.A. Mozart +

#879 Post autor: kiedyśgrześ » pt sie 09, 2013 02:17 am

dobre :P szkoda, że taki numer przechodzi tylko raz... a może, sprawdzi się jak będzie okazja :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#880 Post autor: Adam » sob sie 10, 2013 07:17 am

u nas to nie przejdzie, takie rzeczy tylko w rosji.. jeszcze by cie pociągneli za fałszowanie dokumentów. jakby to było takie proste to polak by już dawno na to wpadł.
#FUCKVINYL

Templar

#881 Post autor: Templar » sob sie 10, 2013 11:42 am

Adam pisze:u nas to nie przejdzie, takie rzeczy tylko w rosji.. jeszcze by cie pociągneli za fałszowanie dokumentów. jakby to było takie proste to polak by już dawno na to wpadł.
U nas też by to się udało i o żadnym fałszowaniu nie ma mowy w tym przypadku, fałszować to można dokumenty już podpisane. A dlaczego u nas czegoś takiego ludzie nie robią? Ano dlatego, że w Polsce rzadko kiedy przysyłają pocztą niepodpisane umowy przeznaczone do przeczytania i podpisania w wolnym czasie i odesłania im w załączonej kopercie. U nas jest tak, że najczęściej zamawiasz przez telefon lub internet i umowę dostajesz kurierem już podpisaną przez pracownika i w obecności kuriera musisz ją przeczytać i ją mu oddać, no i podmiana takiego dokumentu już jest fałszerstwem, bo ma podpis pracownika. No i jeszcze w oddziałach/salonach można podpisać umowę, ale też rzadko kiedy pozwalają ją zabrać do domu, a podmiana jak pracownik jest odwrócony zahacza już o oszustwo. W Rosji, a także w wielu innych krajach (szczególnie na Zachodzie) popularne jest wysyłanie właśnie niepodpisanych umów, u nas rzadko kiedy, ale zdarza się, ostatnio RWE wysłało wszystkim swoim klientom aneksy z nową ofertą promocyjną. Zasada ta sama, niepodpisany aneks, podpisujesz kiedy chcesz, odsyłasz im albo oddajesz w punkcie obsługi klienta i po kilku dniach dostajesz pocztą kopię zawierającą już podpis pracownika. Także jakby ktoś chciał to mógł spróbować zmienić sobie aneks na taki, który by zapewniał np. darmową energię i jak najbardziej by to u nas też przeszło o ile pracownik by to podpisał :mrgreen:

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#882 Post autor: Adam » sob sie 10, 2013 11:44 am

dlatego mówiłem że u nas takie coś nie przejdzie - własnie z powodu tego kuriera :)
#FUCKVINYL

Templar

#883 Post autor: Templar » sob sie 10, 2013 11:46 am

Adam pisze:dlatego mówiłem że u nas takie coś nie przejdzie - własnie z powodu tego kuriera :)
Ale jak napisałem, są też takie sytuacje jak w Rosji, podałem przykład z RWE, w czerwcu właśnie wysyłali te aneksy :P

Awatar użytkownika
DanielosVK
Howardelis Vangeshore

#884 Post autor: DanielosVK » wt sie 13, 2013 20:19 pm

http://www.youtube.com/watch?v=jdg8Sp1HUKM

"oszukiwało się na testach sprawnościowych..." :D
Fe.

Cóż za score, Howard Shore.

Awatar użytkownika
Kaonashi
Joe Hisaishi

#885 Post autor: Kaonashi » ndz sie 18, 2013 20:42 pm

Adam pisze:nie. ale on tam siedzi juz ze 2 lata min. takie akcje to on robi co 30 min, ale tu akurat go ktos nagral. dla mnie to standard - i tak był tutaj dosc grzeczny musze powiedziec. najlepsze ze fama dosc dawno sie rozniosła że koles jest nieteges i często dresiki podchodzą i go podkurwiają dla beki :D zreszta przyjedziecie na fmf to go spotkacie na bank, nic mu nie zrobią skoro do tej pory tyle czasu ma lajta.
Adam, miałeś rację. Mój brat widział kolesia ostatnio na swoim stanowisku :)
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.

ODPOWIEDZ