Varèse Sarabande 35th Anniversary Gala in Poznań
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Re: Varèse Sarabande 35th Anniversary Gala in Poznań
Ja się zastanawiam nad zostaniem do wtorku. Jest kilka eventów które bym chciał zaliczyć w poniedziałkowe popołudnie.

- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Ja okolo 13 - 14 bede w niedziele 

ke, jakie jest sens przyjeżdżać na samego matrixa? 

#FUCKVINYL
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Michał mówi nie o Krakowie, ale o Poznaniu 

No i jak tam wrażenia po koncercie? Jakoś nigdzie nie widzę żadnych relacji.
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród

Od lewej: Michał Turkowski, Ghostek, Muaddib, Ola (żona Muaddiba) i Paweł Stroiński

Było nas więcej, ale w czasie robienia tego zdjęcia jeszcze wszyscy nie dotarli a i moja Marysia robiła tę fotkę więc jej nie ma na zdjęciu

Ostatnio zmieniony pn sie 05, 2013 14:55 pm przez Michał Turkowski, łącznie zmieniany 3 razy.
Paweł, jaki Abbey Road szpan 
Ekhm, można by dołączyć do zdjęcia jakiś opis?
W sensie kto jest kim (wystarczą nicki)?

Ekhm, można by dołączyć do zdjęcia jakiś opis?

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Koncert był super w ciągu ponad 2 godzin usłyszeliśmy tak dużo motywów jak na żadnym koncercie. Zaczęło się z wykopem Morskim Jastrzębiem Korngolda, był Goldsmitha cały Final Game z Rudego, krótko Nagi Instynkt i Parachutes z Air Force One, świetna suita ze Smoka, bardzo ładnie wypadł Shrek. Na krótkim co prawda kawałku finału z Głębi Alana aż ciary przeszły, była Niewierna i Hachicko Jana mam oscara Kaczmarka
, pięknie zaaranżowany motyw miłosny ze Spartakusa z cudownym solo na flecie, Pani Sara Andon na bis dała raz jeszcze popis w kawałku z Zabić Drozda. Star Trek Giacchina wypadł całkiem fajnie. Still Dream ze Strażników doprowadził do zwilżenia oczu (sopranistka dała czadu) . No i oczywiście after party na którym miło spędziliśmy czas w gronie pozytywnie zakręconych miłośników filmówki. Jak widać na zdjęciu powyżej przed koncertem również nie próżnowaliśmy
Oby jak najwięcej takich imprez-spotkań. Transatlantyk nabiera rozpędu 

Chcesz powiedzieć, że ta sopranistka zaśpiewała to lepiej niż Renee? 
Miło by było gdyby do sieci trafiły jakieś nagrania ekhm ekhm
Oj, Star Trek pięknie wychodzi na żywo, potwierdzam, a co tym razem zagrali? I tylko kawałki z pierwszej części czy z drugiej coś też?

Oj, Star Trek pięknie wychodzi na żywo, potwierdzam, a co tym razem zagrali? I tylko kawałki z pierwszej części czy z drugiej coś też?
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Nie no Renee nie przebiła. Finał Star Treka z jedynki i dwójki to praktycznie to samo + chór, w środku jednak było jeszcze London Callinghp_gof pisze:Chcesz powiedzieć, że ta sopranistka zaśpiewała to lepiej niż Renee?

No to nie wiem jak mam rozumieć Twoją opinię
Bo jeśli ta sopranistka zaśpiewała gorzej od Renee, a wg wielu opinii Renee zaśpiewała słabo, no to generalnie lipa, a Tobie się zrobiło mokro (w oczach
). Więc albo to był płacz rozpaczy albo oryginalne wykonanie Renee Ci się podobało 
O jaaaaa, London Calling! <3 Mówiąc finał Star Treka masz na myśli mieszankę Giacchino ze starym motywem? Czy giacchinowski motyw Star Treka? A Harrisona rozumiem sobie darowali?
No to nie mogę się doczekać FMFu
Miejmy nadzieję, że frekwencja i pogoda dopiszą!

O jaaaaa, London Calling! <3 Mówiąc finał Star Treka masz na myśli mieszankę Giacchino ze starym motywem? Czy giacchinowski motyw Star Treka? A Harrisona rozumiem sobie darowali?
No to nie mogę się doczekać FMFu

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Wykonanie Rene mi się podoba te z koncertu było bardzo emocjonalne. Wykonania studyjnego nie można porównywać z koncertowym, nie wiem czy na żywo nie zaśpiewałaby lepiej.hp_gof pisze:No to nie wiem jak mam rozumieć Twoją opinięBo jeśli ta sopranistka zaśpiewała gorzej od Renee, a wg wielu opinii Renee zaśpiewała słabo, no to generalnie lipa, a Tobie się zrobiło mokro (w oczach
). Więc albo to był płacz rozpaczy albo oryginalne wykonanie Renee Ci się podobało
No to nie mogę się doczekać FMFuMiejmy nadzieję, że frekwencja i pogoda dopiszą!
Zaczęło się tym finałem z jedynki z motywem Courage'a potem był London Calling a zakończyło kawałkiem Star Trek Main Theme z Into Darkness.
Ostatnio zmieniony pn sie 05, 2013 16:53 pm przez muaddib_dw, łącznie zmieniany 2 razy.
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Fajnie, że spotkanie wypaliło.
Repertuar koncertu też wygląda nieźle.

1 z relacji - gala otwarcia - http://www.soundtracks.pl/index.php?op=show&ID=1696
#FUCKVINYL