Remote Control - czyli kto zrobił co
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Jaki sadomasochista.Wawrzyniec pisze:A co żeś się taki miły zrobił. Wal śmiał, dalej, dalej! Jestem na wszystko gotowy, a nie chcę Wam zepsuć zabawy. Spokojnie, to nie boli, jestem gotów, jak zawsze, zresztą.

A mi Babuch zrobił pranie mózgu. Słucham Radia Maryja, modlę się do Bozi 7 i pół raza dziennie (także za Adama) i nie dokuczam Wawrzyńcowi.
No, przynajmniej dopóki toruńskie sztuczki nie przestaną działać, czyli jeszcze przynajmniej kilka minut.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
chyba toruńskie pierniczki posypane fetą od toruńskich dilerówKoper pisze:No, przynajmniej dopóki toruńskie sztuczki nie przestaną działać, czyli jeszcze przynajmniej kilka minut.:D

Ostatnio zmieniony czw mar 11, 2010 21:02 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dlaczego ze wszystkich tematów, akurat ten musieliście sobie najbardziej upodobać do odstawiania, nie powiem czego.
a) Żadnej recenzji nie napiszę. Zwłaszcza, że dopiero chyba w tym lub następnym tygodniu zostaje wyświetlany. I tym samym nie wiem jak ta muzyka sprawuje się w połączeniu z obrazem.
b) Nie napisałem jeszcze ani jednej recenzji soundtracku Hansa Zimmera.
c) "The Thin Red Line" to wybitny score Ha! Ha! Ha! i jeszcze raz Ha!
d) Marek ma rację, co do całej afery.
e) Wiem, że nic nie wiem.
Dziękuję za uwagę i życzę miłej zabawy.

a) Żadnej recenzji nie napiszę. Zwłaszcza, że dopiero chyba w tym lub następnym tygodniu zostaje wyświetlany. I tym samym nie wiem jak ta muzyka sprawuje się w połączeniu z obrazem.
b) Nie napisałem jeszcze ani jednej recenzji soundtracku Hansa Zimmera.
c) "The Thin Red Line" to wybitny score Ha! Ha! Ha! i jeszcze raz Ha!
d) Marek ma rację, co do całej afery.
e) Wiem, że nic nie wiem.
Dziękuję za uwagę i życzę miłej zabawy.
#WinaHansa #IStandByDaenerys