po Parku Jurajskim czas na Predzia w 3d
  po Parku Jurajskim czas na Predzia w 3d   w kinach w grudniu br.
  w kinach w grudniu br. epicki plakat z Comic Conu:

po Parku Jurajskim czas na Predzia w 3d
  po Parku Jurajskim czas na Predzia w 3d   w kinach w grudniu br.
  w kinach w grudniu br. 

ale na to, to się chyba wybiorę na zakończenie kolejnej fali, nie wiem jakie są opinie, ale ja uważam ten film za megakult;  i ponownie, cały ostatni akt jak w MOS, cały ten teatr dwóch aktorów, prawdopodobnie kręcony głownie w studio (światło jest inne niż w reszcie filmu) to jakbym wrócił na lekcje polskiego do podstawówki
   ale na to, to się chyba wybiorę na zakończenie kolejnej fali, nie wiem jakie są opinie, ale ja uważam ten film za megakult;  i ponownie, cały ostatni akt jak w MOS, cały ten teatr dwóch aktorów, prawdopodobnie kręcony głownie w studio (światło jest inne niż w reszcie filmu) to jakbym wrócił na lekcje polskiego do podstawówki  super
  super 

Co za słabośćTemplar pisze:A film wychodzi tylko na Blu-Ray'u 3D, nie będzie go w kinach.

Phi, to po co ten temat w ogóle założony.Templar pisze:Nie wiem po jakiego grzyba te 3D tutaj, ale plus jest taki, że przy okazji będzie też remaster, mam nadzieję, że porządny
A film wychodzi tylko na Blu-Ray'u 3D, nie będzie go w kinach.

Tam chyba więcej scen było kręconych w studio niż tylko finał/część finału.kiedyśgrześ pisze:cały ostatni akt jak w MOS, cały ten teatr dwóch aktorów, prawdopodobnie kręcony głownie w studio (światło jest inne niż w reszcie filmu) to jakbym wrócił na lekcje polskiego do podstawówkisuper
żadną, tak po prawdziePaweł Stroiński pisze:Którą?
 Predzio wyszedł do tej pory 2 razy na blu i dwa razy został spartolony.
 Predzio wyszedł do tej pory 2 razy na blu i dwa razy został spartolony. 
  - obraz został na maksa oczyszczony, przedobrzyli, widać wszystko jak pod mikroskopem i skutek jest taki że ludzie wyglądają jak z muzeum figur woskowych, a twarze na zbliżeniach wyglądają bardziej jak gra komputerowa lub kukiełki - ale to oczywiście nie każdego musi odrzucać. Mnie odrzuca, bo razi sztucznością ALE tylko na tv FullHD w rozmiarach > 32". Testowałem na 48" i nie dało się oglądać, ale już na 32" tego już tak nie widać (nie wiem jak na rozmiarach między 32 a 48" i na tv hdready). P.S - podobny błąd przedobrzenia zrobili przy odnowieniu Ben Hura Wylera.
 - obraz został na maksa oczyszczony, przedobrzyli, widać wszystko jak pod mikroskopem i skutek jest taki że ludzie wyglądają jak z muzeum figur woskowych, a twarze na zbliżeniach wyglądają bardziej jak gra komputerowa lub kukiełki - ale to oczywiście nie każdego musi odrzucać. Mnie odrzuca, bo razi sztucznością ALE tylko na tv FullHD w rozmiarach > 32". Testowałem na 48" i nie dało się oglądać, ale już na 32" tego już tak nie widać (nie wiem jak na rozmiarach między 32 a 48" i na tv hdready). P.S - podobny błąd przedobrzenia zrobili przy odnowieniu Ben Hura Wylera.

Wygląda trochę jka potwór z The Flykiedyśgrześ pisze:No nie zapominają o tym Adam, że pierwszym błędem był już sam oryginalny Predator, ktoś to w ogóle widział jak to wyglądało, nie dziwota, że McTiernan ich pogonił i zatrudnił Stana
 Ale koncept z owadzimi żuwaczkami jednak się ostał. Potem jakieś legendy krążyły, że to Stanowi niby Cameron doradził, jak razem gdzieś samolotem lecieli...
 Ale koncept z owadzimi żuwaczkami jednak się ostał. Potem jakieś legendy krążyły, że to Stanowi niby Cameron doradził, jak razem gdzieś samolotem lecieli...