fejkowe komentarze na stronie
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: fejkowe komentarze na stronie
Tego nigdy nie podważałem. I w sumie jest jedyną osobą, która skomentowała moje obie recenzje Tudorów.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No i sam się nam ujawnił. Wiedziałem, że to kwestia czasu. 
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie rozumiem? Co hmmm? O kogo chodzi? 
Nie wiem, chyba o CiebieWawrzyniec pisze:Nie rozumiem? Co hmmm? O kogo chodzi?
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Gonzo i Koper pisali pod którąś recką, żeby Mieszko przeniósł się na forum. Ludzie... To dopiero byłby burdel jakby Mieszko odkopywał każdy możliwy temat na tym forum 
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
ale tu można mu łatwo posty kasować i bany dawać.Kaonashi pisze:Gonzo i Koper pisali pod którąś recką, żeby Mieszko przeniósł się na forum. Ludzie... To dopiero byłby burdel jakby Mieszko odkopywał każdy możliwy temat na tym forum
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A komentarze pod recenzjami nie można kasować? Gdyż szczerze te ostatnie trzy posty pod mą recenzją "Pacific Rim" średnio mi się podobają. Tym bardziej, że parę moich znajomych jest ciekawych tej mojej recenzji, a tam taki bałagan i niski poziom w komentarzach. 
Nie masz się czego wstydzić, bo nie Twoje komentarze.Wawrzyniec pisze:Tym bardziej, że parę moich znajomych jest ciekawych tej mojej recenzji, a tam taki bałagan i niski poziom w komentarzach.
ok teraz serio, WTF is Mieszko?
ja myslałem że to jakiś weekendowy odpał gimbusa z okazji dnia wagarowicza, a tu facet normalnie pisuje jak robocik non stop od dawna. dżizas......
NO CD = NO SALE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
To może niech pisze za wszystkich recenzje. Redakcja będzie mogła zbijać bąki na zasadzie "chłopu samo rośnie". 
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Bucholc, Ty już nie bądź taki do przodu
Nie wiesz, że trwa sezon ogórkowy?
A co do Mr. Mieszka, to przewiduję, że do końca roku zbędnym będzie komentowanie czegokolwiek na stronie. Miecho ma głęboko gdzieś czy komuś się podoba jego zalew czy nie i podejrzewam, że twardo realizuje swój nieodgadniony program komentowania wszystkiego co jest na stronie, i żadną krytyką się nie przejmuje. A może mu zaproponować, żeby się przeniósł na jakiś czas na soundtracks.pl?
Tam też jest dużo recenzji 
A co do Mr. Mieszka, to przewiduję, że do końca roku zbędnym będzie komentowanie czegokolwiek na stronie. Miecho ma głęboko gdzieś czy komuś się podoba jego zalew czy nie i podejrzewam, że twardo realizuje swój nieodgadniony program komentowania wszystkiego co jest na stronie, i żadną krytyką się nie przejmuje. A może mu zaproponować, żeby się przeniósł na jakiś czas na soundtracks.pl?

Żeby tylko mu nie proponować przenosin na to forum. Ciekawe ile jeszcze mu zostało recek... 
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Może to fajny chłop? Po roku owocnej wspópracy będziecie się z tego śmiali.Tomek pisze:Bucholc, Ty już nie bądź taki do przoduNie wiesz, że trwa sezon ogórkowy?
![]()