Do Theodore19 nikt nie ma startu;)Koper pisze:Paweł Stroiński pisze:as a huge fan of Hans Zimmer, maybe one of the biggest on the whole planet
Hans Zimmer
Re: Hans Zimmer
a jak kogoś zabije, obrazi Żydów itp itd, to też będziesz bronił?Paweł Stroiński pisze:Bo wciąż JESTEM wielkim fanem Hansa i o ile nie zawsze będę bronił score'ów, to człowieka zawsze.

#FUCKVINYL
Nawet sam Zimmerfilold pisze:Do Theodore19 nikt nie ma startu;)

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Zabić nikogo nie zabije, najwyżej nawrzeszczy... A swoich się nie obrażaAdam pisze:a jak kogoś zabije, obrazi Żydów itp itd, to też będziesz bronił?Paweł Stroiński pisze:Bo wciąż JESTEM wielkim fanem Hansa i o ile nie zawsze będę bronił score'ów, to człowieka zawsze.tak z ciekawości pytam, bo to zdanie po ang. zobowiązuje...

Mnie cały czas fascynuje, jak on jest w stanie słuchać ciągle tego samego. Może po prostu zostawił gdzieś włączonego kompa z odpalonym winampem i mu tak nabija. A może to i to konto z Williamsem, to jakieś kryptokonta Wawrzyńca?;)Piguła pisze:Nawet sam Zimmerfilold pisze:Do Theodore19 nikt nie ma startu;)("Even Hans Zimmer himself listens to less Hans Zimmer"). Pocieszny koleś - kiedyś widziałem jego odpowiednika nabijającego pierdylion odtworzeń Williamsa.
Ostatniego kawałka słuchał godzinę temu... Pewnie mu prąd wyłączyliMoże po prostu zostawił gdzieś włączonego kompa z odpalonym winampem i mu tak nabija.

Ok, nie offtopuję. W każdym razie to nie może być Wawrzyniec, skoro nie nabił ani jednego odtworzenia TDKR

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To co, wybiera się ktoś?
http://www.royalalberthall.com/tickets/ ... fault.aspx
Może otrzymam fanbojską akredytację.
http://www.royalalberthall.com/tickets/ ... fault.aspx
Może otrzymam fanbojską akredytację.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wiem, wiem wrzucanie trailerów do działów niefilmowych jest zakazane pod groźbą bana, ale to sytuacja wyjątkowa. Gdyż ten trailer jakby uświadamia nas jak może wyglądać przyszły score:
http://www.youtube.com/watch?v=NYYtS9KS ... r_embedded
"Time" na początku, "Journey to the Line" na końcu, plus pamiętacie muzycznie "Shame"... OK McQueen chce koniecznie The Thin Red Line. Trailer mnie nie porwał, za dużo "najmocniej przepraszamy za niewolnictwo i bycie rasitami" klimatu i czarnos też się pojawia. Akademii pewnie się spodoba, czy też "będzie" musiał się spodobać. Nie wiem czy to odpowiednie klimaty dla Zimmera.
Jakoś wielce nie czekam na ten film i score. OK, niech skopiuje The Thin Red Line, jak reżyser sobie życzy i potem siada do "Interstellar". 
"Time" na początku, "Journey to the Line" na końcu, plus pamiętacie muzycznie "Shame"... OK McQueen chce koniecznie The Thin Red Line. Trailer mnie nie porwał, za dużo "najmocniej przepraszamy za niewolnictwo i bycie rasitami" klimatu i czarnos też się pojawia. Akademii pewnie się spodoba, czy też "będzie" musiał się spodobać. Nie wiem czy to odpowiednie klimaty dla Zimmera.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
W tym filmie widzę potencjał na wreszcie jakiś dobry score od Zimmera. Mam nadzieje, że nie da się przygnieść cieniowi TTRL i zrobi coś fajnego. Ja w każdym razie czekam i na film, i na score (chociaż na to drugie bez nadmiernych oczekiwań).
Btw dawno nie było afrykańskiego score'u od Zimmera. A jak sięgnąć pamięcią, to właściwie wszystkie były mniej lub bardziej (czasem nawet dużo dużo bardziej) udane. Może to rokuje jakieś nadzieje.
Btw dawno nie było afrykańskiego score'u od Zimmera. A jak sięgnąć pamięcią, to właściwie wszystkie były mniej lub bardziej (czasem nawet dużo dużo bardziej) udane. Może to rokuje jakieś nadzieje.

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Kto najmocniej przeprasza za niewolnictwo i bycie rasistami? Czarnoskóry reżyser?Wawrzyniec pisze:Wiem, wiem wrzucanie trailerów do działów niefilmowych jest zakazane pod groźbą bana, ale to sytuacja wyjątkowa. Gdyż ten trailer jakby uświadamia nas jak może wyglądać przyszły score:
"Time" na początku, "Journey to the Line" na końcu, plus pamiętacie muzycznie "Shame"... OK McQueen chce koniecznie The Thin Red Line. Trailer mnie nie porwał, za dużo "najmocniej przepraszamy za niewolnictwo i bycie rasitami" klimatu i czarnos też się pojawia. Akademii pewnie się spodoba, czy też "będzie" musiał się spodobać. Nie wiem czy to odpowiednie klimaty dla Zimmera.Jakoś wielce nie czekam na ten film i score. OK, niech skopiuje The Thin Red Line, jak reżyser sobie życzy i potem siada do "Interstellar".

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A więc to będzie film pokazujący palcem i wypominający.
Ale już poważniej, co do samej muzyki to ja akurat nie robiłbym sobie ogromnych oczekiwań. Zważywszy na TTRL ciągoty reżysera to Zimmer może tu po prostu mocno "pohornerzyć". Plus akurat nie oczekiwałbym i nie wiem czy wskazane byłyby jakieś afrykańskie naleciałości.

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Powiedziałem Hansowi, że film wygląda z trailera świetnie, on to potwierdził i powiedział, że to "anty-Django". Zresztą jakiejś fanbojce powiedział, że to bardzo dobry film i że prosi o pomoc w znalezieniu mu widowni.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
…byłem wolnym człowiekiem to dobre epitafium dla współczesnej ameryki, ciekawe, czy to jakiś film z przesłaniem, czy takie gówno ku pokrzepieniu kolorowych na food stampsach? nieważne, Hansik liczę na ciebie

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Facet uznawany za jeden z największych talentów brytyjskiego kina od lat i gówno bez przesłania? Ten film, z tego, co mi wiadomo, jest dość niezależny, chociaż ktoś się wtrącił, bo zmieniono premierę i nagle wskoczył Hans. Nie znam szczegółów, ale podobno miał mieć premierę na jakimś festiwalu na wiosnę, ale przesunięto na grudzień bodaj.
O pytanie, wiadomo kto napisał Kopano part 3? To była współpraca Zimmera i Lebo M na zasadzie Króla Lwa i Power of One, czy maczał w tym palca ktoś inny?DanielosVK pisze: Btw dawno nie było afrykańskiego score'u od Zimmera. A jak sięgnąć pamięcią, to właściwie wszystkie były mniej lub bardziej (czasem nawet dużo dużo bardziej) udane. Może to rokuje jakieś nadzieje.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.