Hans Zimmer
- Templar
- + W.A. Mozart +
- Kontakt:
Re: Hans Zimmer
Two Deaths.

"Problem z cytatami w internecie jest taki, że ludzie natychmiast wierzą w ich prawdę" - Abraham Lincoln
http://www.lastfm.pl/user/iTemplar
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Mam takie pytanie. Jaka jest generalna opinia na temat miksu albumu do Beyond Rangoon?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Chodzi Ci o ilość materiału, jego dobór, czy jakoś samej muzyki?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Raczej o jakość nagrania i jego zmiksowanie. Ja np. uważam, że miks jest trochę płaski (choć sama muzyka cudna).
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
pod recenzją Southalla.Paweł Stroiński pisze:as a huge fan of Hans Zimmer, maybe one of the biggest on the whole planet
Co na to Wawrzyniec?

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hm, chyba rzeczywiście Paweł używa tego tytułu trochę bezprawnie. Nie wiem jak na świecie, ale z tego co pamiętam, to na naszej arenie, chyba walkowerem wygrałem ten tytuł? Pamiętacie, słynne kiełbasy?

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Pamiętam, dlatego wkleiłem ten cytat i niech się Paweł tłumaczy. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Bo wciąż JESTEM wielkim fanem Hansa i o ile nie zawsze będę bronił score'ów, to człowieka zawsze.
Do Theodore19 nikt nie ma startu;)Koper pisze:Paweł Stroiński pisze:as a huge fan of Hans Zimmer, maybe one of the biggest on the whole planet
a jak kogoś zabije, obrazi Żydów itp itd, to też będziesz bronił?Paweł Stroiński pisze:Bo wciąż JESTEM wielkim fanem Hansa i o ile nie zawsze będę bronił score'ów, to człowieka zawsze.

#FUCKVINYL
Nawet sam Zimmerfilold pisze:Do Theodore19 nikt nie ma startu;)

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Zabić nikogo nie zabije, najwyżej nawrzeszczy... A swoich się nie obrażaAdam pisze:a jak kogoś zabije, obrazi Żydów itp itd, to też będziesz bronił?Paweł Stroiński pisze:Bo wciąż JESTEM wielkim fanem Hansa i o ile nie zawsze będę bronił score'ów, to człowieka zawsze.tak z ciekawości pytam, bo to zdanie po ang. zobowiązuje...

Mnie cały czas fascynuje, jak on jest w stanie słuchać ciągle tego samego. Może po prostu zostawił gdzieś włączonego kompa z odpalonym winampem i mu tak nabija. A może to i to konto z Williamsem, to jakieś kryptokonta Wawrzyńca?;)Piguła pisze:Nawet sam Zimmerfilold pisze:Do Theodore19 nikt nie ma startu;)("Even Hans Zimmer himself listens to less Hans Zimmer"). Pocieszny koleś - kiedyś widziałem jego odpowiednika nabijającego pierdylion odtworzeń Williamsa.
Ostatniego kawałka słuchał godzinę temu... Pewnie mu prąd wyłączyliMoże po prostu zostawił gdzieś włączonego kompa z odpalonym winampem i mu tak nabija.

Ok, nie offtopuję. W każdym razie to nie może być Wawrzyniec, skoro nie nabił ani jednego odtworzenia TDKR