MARC STREITENFELD - PROMETHEUS (2012)
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Film to dziś już taka ciekawostka dla fanów filmów grozy i obrazów około-wilkołaczych (choć wilkołaków jako takich tu nie ma).
Co do YT to nie ma problemu. Jeszcze jeden kawałek wrzuciłem, na dowód, że James skopiował stamtąd temat do "Aliensów":
http://www.youtube.com/watch?v=pOCml75TeDw
Co do YT to nie ma problemu. Jeszcze jeden kawałek wrzuciłem, na dowód, że James skopiował stamtąd temat do "Aliensów":
http://www.youtube.com/watch?v=pOCml75TeDw
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Czy ja wiem czy nieźle? No, nie ma w nim kiczowatych efektów raczej (no, może te odgryzane kończyny) ale generalnie jest ździebko nudny. Ja go obejrzałem raz jako fan horroru, a dwa że dla Hornera z ciekawości.Mystery Man pisze:Nieźle ten film nawet wygląda, no i ta muzaDodaje do "do obejrzenia"

Anyway, ciekawe jak ta scenka się Wawrzyńcowi podoba. Przyznam, że jak oglądałem film i usłyszałem charakterystyczne dźwięki muzy Hornera, to pierwsza myśl: "o, kurwa, chyba zaraz alien wyskoczy", a tu zonk, bo wilki (ok, wolfeny, czyli takie "lepsze" wilki

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Scena się mniej podoba, gdyż nie przepadam za wilkami, ale muzyka dobraKoper pisze:Mystery Man pisze:Anyway, ciekawe jak ta scenka się Wawrzyńcowi podoba.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Lepszy od poprzedniego na pewno. Tylko co to za lądowanie w Normandii.Adam Krysiński pisze:Niezły ten finalny zwiastun Hooda. Będzie niezła niucha spływać po ekranieA i może padawan Streitfeld czym zaskoczy

No i co to ma wspólnego z Obcym?

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A właśnie, że robisz, gdyż wątek o "Robin Hoodzie" Scotta już od dawna istnieje:Adam Krysiński pisze:nie chciałem zakłądać nowego tematu bo by znó było że robie burdel
http://www.filmmusic.pl/forum/viewtopic.php?t=692
Koper może mógłbyś te ostatnie posty tam przerzucić?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Oby. I zająłby się wtedy "Forever War". Zwłaszcza, że ponoć po "Avatarze" miał się bardziej napalić na niego. Pożyjemy, zobaczymy.Koper pisze:Znając Scotta to jeszcze nie byłbym w 100% pewien realizacji jego - od tego zacznijmy. W końcu Scottowi po drodze przyjdzie do głowy 77 innych pomysłów na film.