RAMIN DJAWADI - PACIFIC RIM (2013)
Re: RAMIN DJAWADI - PACIFIC RIM (2013)
dopiero teraz się zorientowałem.. to NIE będzie tłoczone
nieeee trzymajcie mnie...
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
WHAT???!!! Are you fucking kidding me???!!!
Wreszcie jakaś płyta Djawadiego, gdzie naprawdę skoro byłbym wydać na nią pieniądze, to ma nie być tłoczona. Nie chce mi się wierzyć.
A jakby co Facebooka i twittera Toma Morello:

Wreszcie jakaś płyta Djawadiego, gdzie naprawdę skoro byłbym wydać na nią pieniądze, to ma nie być tłoczona. Nie chce mi się wierzyć.
A jakby co Facebooka i twittera Toma Morello:
"@GarethKeogh: Do my eyes deceive me? Are you working on the Pacific Rim score?" Your eyes are telling u the truth. Rocking score!
#WinaHansa #IStandByDaenerys
no watertower pokazuje że będzie tylko mp3... ale ostatnio po 3 tyg podali że gra o tron vol 3 jednak będzie tłoczona i wyjdzie z 1,5 msc opóźnieniem w stosunku do mp3..
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mnie się po prostu nie chce wierzyć, że soundtrack do takiego blockbustera i to jeszcze z Tomem Morello nie będzie tłoczony. Tym bardziej, że jeszcze wszystko wskazuje, że otrzyma certyfikat jakości od samego Marka.
A to coś zdecydowanie rzadszego od certyfikatów jakości Wawrzyńca, który coś czuję ten score też dostanie.
-
Mefisto
Tja, już widzę jak ją kupujeszWawrzyniec pisze:WHAT???!!! Are you fucking kidding me???!!!
Wreszcie jakaś płyta Djawadiego, gdzie naprawdę skoro byłbym wydać na nią pieniądze, to ma nie być tłoczona
jankesi mają pecha - w usa tylko cd-r
za to score wyjdzie tłoczony u nas w EU w Sony
fuck yeah

NO CD = NO SALE
Żeby tylko nie dali tak samo ciała, jak z Deluxem MoSa
czy to ważne
parę dni w tą czy w tą nie robi różnicy, ważne że będzie tłoczone 
NO CD = NO SALE
Nie powinno być problemu. Empik nie miał w ogóle MoS w swojej ofercie (poza LP),a nową pracę Djawadiego można już zamawiać http://www.empik.com/pacific-rim-djawad ... 4,muzyka-p.filold pisze:Żeby tylko nie dali tak samo ciała, jak z Deluxem MoSa

-
Templar
The Last of Us też można było zamawiać przed premierą, a w dniu premiery nie można było nigdzie dostać, zresztą nadal w 99% sklepów stacjonarnych nie ma tej płyty, tylko trzeba wysyłkowo zamawiaćCisek pisze:Nie powinno być problemu. Empik nie miał w ogóle MoS w swojej ofercie (poza LP),a nową pracę Djawadiego można już zamawiać http://www.empik.com/pacific-rim-djawad ... 4,muzyka-p.
jutro wychodzi score!
co prawda na razie tylko na itunes, więc na lepszą jakość będzie trzeba poczekać 2 tyg do wyjścia płyty u nas i w EU
co prawda na razie tylko na itunes, więc na lepszą jakość będzie trzeba poczekać 2 tyg do wyjścia płyty u nas i w EU
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hm, chyba poczekam z finalnym odsłuchem aż do filmowego seansu.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jest to moje osobiste podejście i nie tyczy się każdego "głupiego filmu", tym bardziej, że nie podoba mi się mówienie o filmach per "głupie". Ale tyczy się to tych naprawdę wyczekiwanych przeze mnie produkcji. Nie chcę, aby znajomość muzyki, zdradzała i za bardzo spoilerowała mi film. I np. w przypadku "Gwiezdnych wojen", "Avatara", "Inception", "TDKR",czy "TRON: Legacy" bardzo byłem zadowolony z mojego podejścia.
Nie oczekuję pochwał za moje podejście, ale przynajmniej próbę ich zrozumienia.
Nie oczekuję pochwał za moje podejście, ale przynajmniej próbę ich zrozumienia.