Brian Tyler
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Brian Tyler
Najmocniej przepraszam, ale nie mam zamiaru podniecać się, ani specjalnie hejtować projektu, który ukaże się za 2 lata. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
filold pisze:A Interstellar?;)

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale "Interstellar" ukaże się za rok, nie dwa i ma już gotowy scenariusz i prawie skompletowaną obsadę. Pomijając już wszystkie aspekty osobiste, które przemawiają do za tą produkcją.
Ale zajawka na niego włączyła się Tobie tuż po TDKR, czyli 2 lata jak w mordę strzelił;)

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Chodziło mi tylko, że nie zamierzam, ani fochować, ani hejterzyć "Avengers 2", gdyż jeszcze na to za wcześnie. Zresztą jak już nie raz napisałem, życzę Brianowi szczęścia i sukcesów, ale za wiele nie obchodzą mnie jego score'y, a i fanem Marvela nie jestem.
Tak więc z mojej strony proszę możecie spokojnie fapować do 2015, ale mnie w to nie wciągajcie.
Tak więc z mojej strony proszę możecie spokojnie fapować do 2015, ale mnie w to nie wciągajcie.
Chyba nikt tego nie zamierza robić.Wawrzyniec pisze: Tak więc z mojej strony proszę możecie spokojnie fapować do 2015, ale mnie w to nie wciągajcie.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
a wracając do Marvela - przydało by się aby Brajan, albo ktoś inny spoza rcp, zrejectował tą lamę Henia Dżakmana z Kapitana 2. trzeba chyba datki na ofiarę w tej intencji dać 

NO CD = NO SALE
Nie no, nie przesadzajmy z tym Tylerem i nie wciskajmy go do każdego możliwego filmu Marvela, bo się chłopak zajedzie.
I to jeszcze w tak krótkim czasie.
dlatego dodałem że ktoś spoza rcp
zreszta, Hansu raz na 3 filmy zrobi dobry score to i Brian niech też tak robi, i niech ma taką możliwość, liczy się ilość
nie ma nic fajniejszego niż co miesiąc słuchanie scoru - wyjdzie to fajnie, nie wyjdzie to trudno, za miesiąc będzie kolejny
babola z nowym supermenem już nie pamiętam, za miesiąc wychodzi kolejny mistrzunio dla verbińskiego
nie ma nic gorszego niż jeden czy dwa scory na rok bo raz że nie ma czego słuchać, a dwa jak jakiś będzie słaby to wówczas jest to bardziej rozpamiętywane. płytka ze scorem to produkt marketingowy który się wciąga, podoba się, to lecimy, nie, to następna. ja i tak 3/4 filmów nie oglądam i nie obejrzę bo za współczesnym kinem nie przepadam, a w gry w ogóle nie gram od paru dobrych lat, chyba że okazjonalnie u kumpla więc mnie nie obchodzi muza w filmie czy grze..

NO CD = NO SALE
Nie widzę, żeby ktoś wcześniej odnotował - do kompletu tegorocznych dokonań Tylera trzeba dopisać też Assassin's Creed IV: Black Flag. Czyli faktycznie Ubisoft już go kocha
. A sam soundtrack będzie dołączony na fizycznym nośniku w edycjach kolekcjonerskich gry
.