BRIAN TYLER - THOR 2: THE DARK WORLD (2013)
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: Brian Tyler - Thor 2 (2013)
Adam, ile razy trzeba powtarzać, że Wawrzyniec nie wypowie się na temat score'u, dopóki sam nie obejrzy filmu? Unikał klipów i wszystkiego i podchodzi do sprawy na świeżo. To akurat bardzo uczciwe podejście.
Poza tym, jeśli mu się Iron Man 3 nie podobał, nawet jeśli jego argumentacja nie do końca miała sens (stąd w swoim czasie napisałem to, co tak uwielbiałeś cytować), to znaczy, że mu się nie podobał i stracił jakiekolwiek zaufanie do Tylera we wszelkich sprawach. I jest to jego święte prawo, by wyrażać własną niechęć i wątpliwości do jego podejścia do muzyki filmowej. Więc zamiast się z niego wyśmiewać, to uszanuj to, że nie każdy musi Brajanka kochać tylko dlatego, że kochasz go ty.
Poza tym, jeśli mu się Iron Man 3 nie podobał, nawet jeśli jego argumentacja nie do końca miała sens (stąd w swoim czasie napisałem to, co tak uwielbiałeś cytować), to znaczy, że mu się nie podobał i stracił jakiekolwiek zaufanie do Tylera we wszelkich sprawach. I jest to jego święte prawo, by wyrażać własną niechęć i wątpliwości do jego podejścia do muzyki filmowej. Więc zamiast się z niego wyśmiewać, to uszanuj to, że nie każdy musi Brajanka kochać tylko dlatego, że kochasz go ty.
Ale ja to szanuję - napisałem żeby nie pisał o zawodzie tam gdzie nie trzeba, ale sprawdził dobrze czy aby w odpowiednim temacie to napisał 

#FUCKVINYL
Problem polega na tym, że nie może traktować jeszcze MoSa w kategoriach zawodu, bo nie miał z nim styczności;)Adam pisze:Ale ja to szanuję - napisałem żeby nie pisał o zawodzie tam gdzie nie trzeba, ale sprawdził dobrze czy aby w odpowiednim temacie to napisał
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To dobry punkt.filold pisze:Problem polega na tym, że nie może traktować jeszcze MoSa w kategoriach zawodu, bo nie miał z nim styczności;)

A drugi jest taki, że nie można się zawieść czymś wobec czego nie miało się wielkich oczekiwań.
I tak ja już teraz mogę napisać, że muzycznie "Thor 2: The Dark World" mnie nie zawiedzie, gdyż nie mam względem jego żadnych oczekiwań.
P.S. Adam popraw nazwę filmu.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Ja też na cały score nie czekam, ale jak Brian strzeli jakiś fajny temacik jak IM3 to jestem na tak.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: Brian Tyler - Thor 2: The Dark World (2013)
Coraz więcej tego Tylera się robi, niedługo przejmie monopol Zimmera - jeżeli następne jego prace będą tak mizerne, jak " Iron Man 3 " to nie ma na co liczyć ...
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Byle by był dobry temacik 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Bez przesady. Po pierwsze to w tym roku ma nagle dwa marvelowskie blockbustery, ale żeby wejść do klubu Zimmera, Desplata, Giacchino i innych to jeszcze daleka droga.lis23 pisze:Coraz więcej tego Tylera się robi, niedługo przejmie monopol Zimmera - jeżeli następne jego prace będą tak mizerne, jak " Iron Man 3 " to nie ma na co liczyć ...
A po drugie Brian zawsze dużo komponował na rok. W sumie on chyba nigdy nie odmawia. Co nie jest głupie, gdyż przyjmuje każdą propozycję, poznaje ludzi, znajomości i tak to się robi. Dużo Brian zawsze komponował, tylko może nie było wokół tego aż takiego szumu, więc wiele projektów po prostu umykało naszej uwadze.
dużo to on zaczął komponować dopiero w ciągu ostatnich dwóch lat 

#FUCKVINYL
Giacchino akurat ostatnio nie szaleje z tymi projektami.Wawrzyniec pisze: Bez przesady. Po pierwsze to w tym roku ma nagle dwa marvelowskie blockbustery, ale żeby wejść do klubu Zimmera, Desplata, Giacchino
spoko, Avengers 2 już się zbliża, ciekawe co Wawrzyn wtedy powie
Tracksound też się już wygadało na twicie o tym
- https://twitter.com/tracksounds/status/ ... 7529454592

Ostatnio zmieniony czw cze 20, 2013 19:02 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"Down of the Planet of the Apes", "Jupiter Ascending", "Tomorrowland" to wszystko na 2014 i wszystko fantastyka, mniam.Kaonashi pisze:Giacchino akurat ostatnio nie szaleje z tymi projektami.

OKAdam pisze:spoko, Avengers 2 już się zbliża, ciekawe co Wawrzyn wtedy powie

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
co? znowu będzie młócka? może to i dobrze, do takiego filmu pasuje, tylko rytm mógłby zmienić, bo to chyba już dziesiąta rocznica idzie gdy pierwszy raz usłyszałem ten tętent
no i żeby temat nie był tak dulny jak w IM3
swoją drogą widzę, że szefostwo Marvela uznało, że dla ich końcowego odbiorcy tapeta dźwiękowa nie ma większego znaczenia, skoro żadna seria nie trzyma kompozytora
nic to, Hansu z początków wrócił pełnym pyskiem, to może i Brianek się opamięta i mnie rozwali jak kiedyś, trzymam kciuki

swoją drogą widzę, że szefostwo Marvela uznało, że dla ich końcowego odbiorcy tapeta dźwiękowa nie ma większego znaczenia, skoro żadna seria nie trzyma kompozytora

nic to, Hansu z początków wrócił pełnym pyskiem, to może i Brianek się opamięta i mnie rozwali jak kiedyś, trzymam kciuki

spokojna Twoja nieuczesana
Brian o Thorze 2 - http://screenrant.com/thor-dark-world-t ... -composer/

#FUCKVINYL
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
FANBOY ALERT
Powiedzenie, że Thor i Iron Man 3 to tak jakby Indiana Jones pokazał się na Enterprise to dla znawców tego, kto jest pomysłodawcą obu serii jest tak obraźliwe, jakby ktoś powiedział, że Franz Maurer pokaże się w wiosce Smerfów!
Powiedzenie, że Thor i Iron Man 3 to tak jakby Indiana Jones pokazał się na Enterprise to dla znawców tego, kto jest pomysłodawcą obu serii jest tak obraźliwe, jakby ktoś powiedział, że Franz Maurer pokaże się w wiosce Smerfów!