BRIAN TYLER - THOR 2: THE DARK WORLD (2013)
Re: PATRICK DOYLE - THOR (2011) / BRIAN TYLER - THOR 2 (2013
Thaxton napisał to teraz w krótszej formie też na FSM - MARVEL really liked what he had done for IRON MAN 3
a MV z LaLi: WOO HOO! You go, Brian!
a MV z LaLi: WOO HOO! You go, Brian!
Ostatnio zmieniony wt cze 18, 2013 21:11 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL
Może w końcu zaprzestaną wrzucania do każdego nowego filmu innego kompozytora i dadzą Tylerowi pociągnąć uniwersumAdam pisze:Thaxton napisał to teraz w krótszej formie też na FSM - MARVEL really liked what he had done for IRON MAN 3
bez przesady, mistrzunio ma życiówkę, to prawda, ale wszystko mu nie jest potrzebne 
najważniejsze że czasu ma dużo bo premiera dopiero w listopadzie a AS4 jest już praktycznie skończony.

najważniejsze że czasu ma dużo bo premiera dopiero w listopadzie a AS4 jest już praktycznie skończony.
#FUCKVINYL
No może faktycznie się zagalopowałem trochę z uniwersum, bo za chwilę zacznie się wysyp Ant-Manów i innych dziwadeł, ale do Avengersów 2 i Guardians of the Galaxy mógłby jeszcze pociągnąć;)
najważniejsze że Marvel jest zadowolony ze scoru do IM3 i dzięki temu mamy wyjątkową sytuację, w której producent IM3 i THOR2 - Kevin Feige - daje Brajanowi drugi tytuł w tym samym roku. jest dobrze. jest radość. Brajan wreszcie trafił do A-List kompozytorów.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Spokojnie to na razie dwa takie naprawdę spore blockbustery. Poczekajmy jak się dalej sytuacja rozwinie.Adam pisze:Brajan wreszcie trafił do A-List kompozytorów.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
nie ma się co rozwijać bo to już stało się faktem a Brajan przechodzi do historii 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Znaczy już się skończył?Adam pisze:Brajan przechodzi do historii

A już poważniej to z mojej strony Brian może spokojnie przejąć całego Marvela... Chociaż zaraz, w "Guardians of the Galaxy" jednak wolałbym kogoś innego. Hm, może Desplata.
Marne szanse. Wczoraj sprawdzałem z kim najczęściej współpracuje reżyser tych Guardiansów, a tym kompozytorem jest... Tyler BatesWawrzyniec pisze:Chociaż zaraz, w "Guardians of the Galaxy" jednak wolałbym kogoś innego. Hm, może Desplata.

A co do Briana - gratulacje! Aczkolwiek większym osiągnięciem niż DOSTAĆ 2 projekty od Marvela w jednym roku jest ich NIE SCHRZANIĆ

Re: THOR (2011) / THOR 2 (2013)
eh... RIPAdam pisze:o żesz kurwaBrian Tyler robi Thora 2
![]()
![]()
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Brian Tyler - Thor 2 (2013)
Wiem, wiem ale takie epickie kosmiczne fantasy przygodowe to mogłoby być wyzwanie dla Desplata. Ale skoro to produkcja Marvela to pewnie i tak pójdzie to w muzyczną zachowawczość.hp_gof pisze:Marne szanse. Wczoraj sprawdzałem z kim najczęściej współpracuje reżyser tych Guardiansów, a tym kompozytorem jest... Tyler BatesMożemy liczyć na cud i stary numer mojego idola, tzn. producent "Guardians of the Galaxy" otwiera lodówkę, a tam Desplat
Szanse są jednak nikłe. Ale z drugiej strony nikt się Desplata nie spodziewał przy wielu projektach, które już zrobił, więc nigdy nie wiadomo.
Powiedzmy.hp_gof pisze:A co do Briana - gratulacje! Aczkolwiek większym osiągnięciem niż DOSTAĆ 2 projekty od Marvela w jednym roku jest ich NIE SCHRZANIĆAle jak z IM3 ponoć się udało,

Skoro jesteśmy świadkami tworzenia historii to chyba należy oczekiwać, że niedługo Brian osiągnie taki status u Marvela jak Zimmer u Warnera i będzie rządził i dzielił, tak też "Avengers 2", "Guardians of the Galaxy" i wszystko inne to wiadomo, że zajmie się tym Brian.hp_gof pisze: to i może Thor będzie inspiracją i wyzwaniem. Good luck!
Ach Mefisto, jak zwykle celna puenta, że aż użyję Mr. GreenMefisto pisze:eh... RIPAdam pisze:o żesz kurwaBrian Tyler robi Thora 2
![]()
![]()

O co chodzi z tym, że Wawrzyniec co chwilę przywala się do Tylera
Dzisiaj już chyba 3 razy.

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Najmocniej przepraszam, ale za głęboko tkwi jednak zawód IM3. Jak dziecko dałem się nabrać na, nie powiem, bardzo dobry PR Adama.
Ale dobrze, postaram się dać na wstrzymanie, tym bardziej, że na razie i tak Brian nie zabiera jakiś projektów, na których by mi bardzo zależało. I ponoć jest to sympatyczny facet, więc niech mu się powodzi. Peace.
Ale dobrze, postaram się dać na wstrzymanie, tym bardziej, że na razie i tak Brian nie zabiera jakiś projektów, na których by mi bardzo zależało. I ponoć jest to sympatyczny facet, więc niech mu się powodzi. Peace.
To oznacza zachowanie równowagi we wszechświecie.Kaonashi pisze:O co chodzi z tym, że Wawrzyniec co chwilę przywala się do Tylera
ano Maras powinien interweniować, bo Wawrzyniec hejterstwem gwałci zapis nowego regulaminuKaonashi pisze:O co chodzi z tym, że Wawrzyniec co chwilę przywala się do TyleraDzisiaj już chyba 3 razy.

Wawrzyniec, miej litość dla siebieWawrzyniec pisze:Najmocniej przepraszam, ale za głęboko tkwi jednak zawód IM3.

#FUCKVINYL