BRIAN TYLER - THOR 2: THE DARK WORLD (2013)
BRIAN TYLER - THOR 2: THE DARK WORLD (2013)
o żesz kurwa
Brian Tyler robi Thora 2

Ostatnio zmieniony wt sie 20, 2013 22:39 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: THOR (2011) / THOR 2 (2013)
no kurwa najlepszy score do marvela zrobił od lat obok Hornera, więc nie dziwota. i nawet reżyser Taylor nie miał nic do gadania jak widać bo po swego pupilka nie sięgnął
zresztą cały marvel się zakochał w can you dig it 
NO CD = NO SALE
Re: PATRICK DOYLE - THOR (2011) / BRIAN TYLER - THOR 2 (2013
Za wcześnie podsumowałem Tylera w tegorocznym box-office 
!!!!! świetna wiadomość !!!!!Adam pisze:o żesz kurwaBrian Tyler robi Thora 2
![]()
![]()
![]()
Zaraz brajan Bonda 24 zrobi coś czuje
to jest sytuacja bez precedensu - nigdy nikt nie robił w jednym roku scorów do dwóch różnych blockbusterów z tego samego uniwersum.
Brajan kocham Cie !!!
Brajan kocham Cie !!!
NO CD = NO SALE
Nie no muszę:Adam pisze:o żesz kurwaBrian Tyler robi Thora 2
![]()
![]()
JADĘ NA OIOM
To będzie zdecydowanie rok Briana - Iron Man, Thor 2, Assassin's Creed, Now You See Me, Watch Dogs. Po prostu czapki z głów.
Ja to przewidziałem po prostuMystery pisze:Za wcześnie podsumowałem Tylera w tegorocznym box-office
Ostatnio zmieniony wt cze 18, 2013 20:59 pm przez filold, łącznie zmieniany 1 raz.
to nie jest potwierdzone, więc na razie dla mnie tematu nie ma.filold pisze:Watch Dogs
NO CD = NO SALE
Jak tak dalej pójdzie to Brajan dostanie Avengers 2 
sytuacja bez precedensu, bez kitu 
NO CD = NO SALE
No to nawet bez nich (w sumie teraz będzie miał takiego zajoba w kalendarzu, że może nawet lepiej ich odpuścić) lista wygląda imponującoAdam pisze:to nie jest potwierdzone, więc na razie dla mnie tematu nie ma.filold pisze:Watch Dogs
zapomniałeś o tegorocznym Army Of Two - najlepszy game score jego ever jak dla mnie obok Far Cry 3.
NO CD = NO SALE
O właśnie, wiedziałem, że coś jeszcze miał w zanadrzu. Chyba trzeba będzie w końcu to przesłuchać i w wakacje się zaopatrzyć w kilka płyt od niego, bo aż smutno wygląda szafka bez niego
nie słuchałeś jeszcze AoT?! to lukaj na temat jego, zobacz jak score chwaląfilold pisze:Chyba trzeba będzie w końcu to przesłuchać
viewtopic.php?f=4&t=2668
Thaxton mi napisał że nie jest zaskoczony Thorem 2, bo z jego źródeł mocodawcy w Marvelu są ponoć b.zadowoleni z jego scoru do IM3.
NO CD = NO SALE
Zabiorę się bez czytania tematu, bo po IM3 przekonałem się do Briana i nadrabiam jego ścieżki systematycznieAdam pisze: nie słuchałeś jeszcze AoT?! to lukaj na temat jego, zobacz jak score chwalą![]()