" Hobbit " też jest równy, nawet tak pogardzany " Lincoln " i chodzi mi tu o to, że muzyka przez cały czas jest na podobnym poziomie - tymczasem MoS rozpada się na ładną tematykę i " łubudubaninę " na jedno kolano - co jak co, ale akcję Zimmer kiedyś pisał sporo lepszą - są tu utwory, których chce się stale słuchać i takie, które odpychają już na starcie.Agent pisze:To jedyny jego geniusz score w ostatnich latachfilold pisze:Shore w LOTRach napisał 10 godzin geniuszu;)
Po za tym, kto tam będzie 10 godzin muzy słuchał za jednym zamachem
w booklecie są foty jak Dżanki jest na sesji, więc robił do filmu..Templar pisze:No tam są jeszcze jakieś kawałki robione z Junkie XL, także raczej nie są z filmu
Pewnie muzyke akcji, wiec nie dziwie sie czemu Lisa i mnie odpychaAdam pisze:w booklecie są foty jak Dżanki jest na sesji, więc robił do filmu..Templar pisze:No tam są jeszcze jakieś kawałki robione z Junkie XL, także raczej nie są z filmu
Hansel & Gretel Örvarssona też jest na równym poziomie, w sumie to większość scorów tych lam z RCP jest na równym poziomie. Tylko ten Hans odwala jakąś lipę i nie ma równego poziomulis23 pisze:" Hobbit " też jest równy, nawet tak pogardzany " Lincoln " i chodzi mi tu o to, że muzyka przez cały czas jest na podobnym poziomie
Muzyka akcji jest tu po prostu do bólu sztampowa i na jedno kopyto ... niestety, nie jest to, chociażby " I Don't Think Now Is The Best Time " z trzecich piratów ...Agent pisze:
Pewnie muzyke akcji, wiec nie dziwie sie czemu Lisa i mnie odpycha
Przynajmniej dzięki tym 12 perkusjom jest kultowe "pierdolnięcie"lis23 pisze:Muzyka akcji jest tu po prostu do bólu sztampowa i na jedno kopyto ... niestety, nie jest to, chociażby " I Don't Think Now Is The Best Time " z trzecich piratów ...Agent pisze:
Pewnie muzyke akcji, wiec nie dziwie sie czemu Lisa i mnie odpycha
Tyle, że to jest właśnie to, czego tak nie lubiłem w Batmanach Zimmera.filold pisze:
Przynajmniej dzięki tym 12 perkusjom jest kultowe "pierdolnięcie"
apple sraple, więc się nie dziwięTemplar pisze:A te utwory DTS to tylko przez aplikację na iPhona/iPada, trzeba pobrać i wklepać kod z opakowania i wtedy się uzyskuje dostęp. A i z pierwszych opinii wynika, że jednak lipa te DTS i słuchać się tego za bardzo nie da
Na pewno pomysłowe internety nie znajdą sposobu, żeby to zgrać na pecety;)Templar pisze:A te utwory DTS to tylko przez aplikację na iPhona/iPada, trzeba pobrać i wklepać kod z opakowania i wtedy się uzyskuje dostęp. A i z pierwszych opinii wynika, że jednak lipa te DTS i słuchać się tego za bardzo nie da