Z tego co pamiętam score cieniutki, no ale ten kawałek to klasa, trzymałem go już od pierwszej edycji naszej zabawyPaweł Stroiński pisze:Brzmi jak jakiś Horner, ale tego nie znam! Ale bardzo chętnie się z tym zapoznam!

Z tego co pamiętam score cieniutki, no ale ten kawałek to klasa, trzymałem go już od pierwszej edycji naszej zabawyPaweł Stroiński pisze:Brzmi jak jakiś Horner, ale tego nie znam! Ale bardzo chętnie się z tym zapoznam!
PopieramKaonashi pisze:Nie myśleliście, żeby kiedyś poszerzyć zabawę o muzykę z gier?
Kiedyś był wniosek, ale nie przeszedł. Ewentualnie można będzie kiedyś coś pomyśleć w stosownym wątku, o muzyce tylko z gier, ale z uwagi, że tyle tego jest i jeszcze 2 nurty, myślę, że mało kto tu się orientuje, zna i słucha, toteż zainteresowanie będzie raczej małe, a sama potencjalna rozgrywka nudna, choć fajnie było by poznać dobre rzeczy o których wcześniej się nie słyszałoKaonashi pisze:Nie myśleliście, żeby kiedyś poszerzyć zabawę o muzykę z gier?
I właśnie o to mi chodziMystery pisze: choć fajnie było by poznać dobre rzeczy o których wcześniej się nie słyszało
Ba! W końcu dla takich zagadek istnieje ten konkursPaweł Stroiński pisze:Do Mystera - od paru dni zasłuchuję się w tym całym ENd Title z Class Action, które dałeś w zagadce. Świetny temat i saksofon.
Gustav Mahler
Dalej upieram się, że to GustavTemplar pisze:Roque Baños - No somos nadie - Ceremonial
to do mnie? spróbuj przesłuchać symfonię tysiąca (8) jak dasz radęKaonashi pisze:A któryś konkretny? W sensie kawałek.
A to tego Mahlera znam, ale tego Banosa tam nie znalazłem - pewnie dlatego, że go nie znałem do tego czasukiedyśgrześ pisze:tylko uwaga, lista szwindlera też tam jest