Następny nie ogarnia, że Grzechu tu totalny polew z tematu zrobił. Wprost napisać, to i tak nie dociera.Adam pisze:film roku? bez żartów
HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
ale jesteśmy poważni czy jak? bo rozumiem czasem beka z Wawrzyna jest git
no ale żeby trolować tak bez umiaru 
NO CD = NO SALE
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja Ci dam gitAdam pisze:ale jesteśmy poważni czy jak? bo rozumiem czasem beka z Wawrzyna jest git
A tematu nie usuwać! Lepiej mieć zarazę wirusa, w jednym temacie jak w kwarantannie niż się po całym forum rozniesie.
Ja na pewno nie zamierzam się w tym temacie dzielić wrażeniami po seansie i zapoznaniu się ze scorem. Tym bardziej, że w obu przypadka od TDKR lepsze nie będzie.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
a mówią, że niemiecka kiełbasa nie szkodziWawrzyniec pisze:Ja na pewno nie zamierzam się w tym temacie dzielić wrażeniami po seansie i zapoznaniu się ze scorem. Tym bardziej, że w obu przypadka od TDKR lepsze nie będzie.
Youtube zadecydował
a z klipami jest jakaś ściema (to oficjalny kanał Water Tower chyba jestSoundtrack of the year, without a doubt!
Absolutely amazing
This score sounds amazing.
Nie są tragiczne te klipy
Przynajmniej ciągle słychać temat przewodni
A jeżeli już się powołujemy na opinie z YT:
Przynajmniej ciągle słychać temat przewodni
A jeżeli już się powołujemy na opinie z YT:
Totally generic. Couldn't be less inspiring. Seems all he's interested in doing is providing "epic" music without regard to creativity or what he talked about in interviews (representing the small rural lives of people in the U.S., lessening of the darkness/pessimism). He's just taking the attention away from far more deserving composers.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Głuchych nie cytujęAgent pisze:A jeżeli już się powołujemy na opinie z YT:tralalala
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
ehh, nawet Brianek z tą swoją perką nie potrafił rozgrzać do czerwoności youtubowych grajków tak jak to zrobił KRÓL 
http://www.youtube.com/watch?v=5qzpOiWQXyU
http://www.youtube.com/watch?v=5qzpOiWQXyU
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
już nawet na gitarę klasyczną znalazłem cover, nie wklejam wszystkiego, nie chcę przesadzać z tym trollingiem, tylko niezbędne minimumSzczypior pisze:Wpada w ucho
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Eee KRÓL to na bogato leci
-H- pisze:The cello is Ann-Marie Calhoun on her Stradivarius...
wczas, ona od dawna ma stradka. zresztą nie ona jedna 
Ostatnio zmieniony śr maja 29, 2013 23:24 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE
Poczekaj z tym do jutra i zrobisz tradycyjny "up".kiedyśgrześ pisze:już nawet na gitarę klasyczną znalazłem cover, nie wklejam wszystkiego, nie chcę przesadzać z tym trollingiem, tylko niezbędne minimumSzczypior pisze:Wpada w ucho
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
a po co do jutra
Oryginalny (znany) tekst reklamowy:
Oryginalny (znany) tekst reklamowy:
A oto co ma do powiedzenia w temacie HZ:Those fans who purchase the CD version of the deluxe edition will have the opportunity to download all 24 songs in DTS Headphone: X, which reproduces a cinematic multi-speaker surround sound experience using only the user's headphones. DTS Headphone:X presents a whole new way to hear mobile entertainment over headphones. The technology garnered rave reviews from the likes of The Wall Street Journal, and Cnet, among others at this year s CES convention.
Tak,że będzie okazja usiąść na tronie… wirtualnie, ale zawszeBut you will be able to download an app that lets you hear it all in DTS Headphone-x, which is full surround and height on your headphones by modeling my ears and how the score sounds through them with me sitting in my chair.
Always pushing the technology....