HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
- Wojteł
- John Williams
Re: HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
A, no tak, byłem przeciwny temu, żeby pani która jest sławna przez to, że ją wierci na raz stado murzynów bierze udział w akcji polegającej na tym, że sławy czytają dzieciom 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Powiedzcie lepiej, który wzór na koszulkę będzie lepszy:
czy 
Bo FMF już niedługo, trzeba coś do lansu przygotować

Bo FMF już niedługo, trzeba coś do lansu przygotować

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Absolutnie pierwszy. Już myślę o takiej męskiej i damskiej kolekcji.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
@Wojtek: Nigdy bym czegoś takiego o Tobie nie powiedział
Chyba że byś był tą osobą, która rozmawiała na antenie TVN24 z Kuźniarem
Na zboczucha może i też nie wyglądasz, ale na takiego co tylko "na misjonarza" tym bardziej
Zresztą nieważne, o czym my w ogóle tu rozmawiamy 
@Wawrzyniec: Ad3. Przytulał w końcu, bo "terapia" jego rodziców zaczęła działać
A poza tym zaraz, zaraz: Oskar Schell miałby przebić Wawrzyńca AKA Człowiek Zło? 

@Wawrzyniec: Ad3. Przytulał w końcu, bo "terapia" jego rodziców zaczęła działać

- Wojteł
- John Williams
hp_gof pisze:@Wojtek: Nigdy bym czegoś takiego o Tobie nie powiedziałChyba że byś był tą osobą, która rozmawiała na antenie TVN24 z Kuźniarem
Na zboczucha może i też nie wyglądasz, ale na takiego co tylko "na misjonarza" tym bardziej
Zresztą nieważne, o czym my w ogóle tu rozmawiamy
No ale co zrobisz, Koper z Wawrzyńcem już orzekli i wydali wyrok

Wołajcie kiedyśgrzesia, niech mi jebnie jakiś wzór z Johnem

A co do mody FMF-owej (taaaaa, znowu zaczynamy temat mody...) ja ograniczę się tylko do szalika tudzież foulardu
a la Desplat. Zresztą szaliki rządzą na FMFie 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zważywszy, że to będzie koniec września, to szaliki i parasole będą potrzebne.
A taki nadruk na czarnym T-Shircie to bardzo łatwo zrobić. Wiem, że na premierą "Star Wars Episode III" specjalnie sobie w jednej z berlińskich firm kazałem taki nadruk zrobić. Nie wyszło to drogo, ale nie trzyma się długo.

A taki nadruk na czarnym T-Shircie to bardzo łatwo zrobić. Wiem, że na premierą "Star Wars Episode III" specjalnie sobie w jednej z berlińskich firm kazałem taki nadruk zrobić. Nie wyszło to drogo, ale nie trzyma się długo.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
A to ja se każe ten autograf co dostałem przedrukować na klate 

I jeszcze kurtka zimowa, w ostatnich latach to wrzesień i październik były zawsze ciepłe, po 20 stopni, to nawet więcej niż jest teraz za moim oknemWawrzyniec pisze:Zważywszy, że to będzie koniec września, to szaliki i parasole będą potrzebne.![]()

Dokładnie, pogoda w maju jest zawsze bardziej kapryśna niż we wrześniu
Kurtki i parasole to raczej na koncert w Ghent.

- Wojteł
- John Williams
A ja w zeszłym roku się przeziębiłem i w maju i we wrześniu

Pytanka do Pawła, Wawrzka i wszystkich specjalistów od Hansa/Man of Steela, bo nie mam czasu na przeglądanie 113 stron wątku (w tym ciekawe ile off-topa?)
Znalazłem na sieci jakieś pseudo-promo, ponieważ głównie chodziło mi o kapitalną ilustrację Hansa pod pierwszy trailer, na którym na końcu jest coś takiego co się zwie "Last Sons" (remix by Fatboy Roberts). To "z-coverowana" wersja hansowej muzyki pod trailer, przeciągnięta do 5 minut (ze studyjną perkusją). To jakaś fanowska robota, czy jakaś robota jakiegoś kumpla Zimmera? I co robi tam fanfara Williamsa?
To znaczy nie mam nic przeciwko temu, bo paradoksalnie, jak tak tego słucham, to temat Zimmera wydaje się w jakiś sposób wyprowadzony z tematu Williamsa i jak tak ten ktoś podkłada go (fanfarę Williamsa) jako kontrapunkt pod Zimmera. to jakoś to tak idealnie się zazębia i pasuje
Jest to jeden z większych guilty-pleasure'ów tego roku dla mnie
No a sam temat Zimmera ma takiego powera, wspartego typową i wypatrywaną przez mnie zawsze u niego emocjonalnością, że zastanawiam się jak pełen soundtrack spełni moje wygórowane oczekiwania
I stąd pytanie, czy ten anthemowy temat ze zwiastuna w ogóle będzie na soundtracku/w filmie? Bo jakoś sobie nie wyobrażam, żeby nie
Tu całość: http://www.youtube.com/watch?v=GVc2HyEHZOw

Znalazłem na sieci jakieś pseudo-promo, ponieważ głównie chodziło mi o kapitalną ilustrację Hansa pod pierwszy trailer, na którym na końcu jest coś takiego co się zwie "Last Sons" (remix by Fatboy Roberts). To "z-coverowana" wersja hansowej muzyki pod trailer, przeciągnięta do 5 minut (ze studyjną perkusją). To jakaś fanowska robota, czy jakaś robota jakiegoś kumpla Zimmera? I co robi tam fanfara Williamsa?

No a sam temat Zimmera ma takiego powera, wspartego typową i wypatrywaną przez mnie zawsze u niego emocjonalnością, że zastanawiam się jak pełen soundtrack spełni moje wygórowane oczekiwania

Tu całość: http://www.youtube.com/watch?v=GVc2HyEHZOw

Tomek - ten utwór z linka, który podałeś, to robota fanowska. Połączenie tematu Supermana Williamsa z Zimmerowskim. Typowy fanmade.
Jeśli chodzi o ten temat z drugiego trailera Man of Steel, gdzie słychać main theme Supermana by Hans, to w scorze ten temat się pojawia i to dość często, w różnych aranżacjach (np. w utworze Flight i w kilku na początku osta).
Jeśli chodzi o ten temat z drugiego trailera Man of Steel, gdzie słychać main theme Supermana by Hans, to w scorze ten temat się pojawia i to dość często, w różnych aranżacjach (np. w utworze Flight i w kilku na początku osta).
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Wyjechałem na OIOM, ale umarłem.kiedyśgrześ pisze:http://soundcloud.com/antovolk/fate-of-your-planet
To teraz każdą nową nutkę będziemy linkować

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.