A nie Ty?Tomasz Goska pisze:A ja myślałem, że Wawrzyniec wszedł w interes z Troma corp. i szykują Toksycznego Mściciela 5. Swoją drogą, ciekawe, kto będzie pisał muzykę?
moje kiep-songi ;]
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mam dylemat, między Tomkiem, a Ele, który obiecał mi coś w stylu RCP stworzyć
A po za tym odezwał mi się agent Alexandre Desplat, który mi powiedział, że jego człowiek zainteresowany jest każdym nowym projektem
P.S. A za tą "Bitwę o Ziemię" i Scjentologa to się powinienem obrazić, gdyż to była zagrywka poniżej pasa.
P.S. A za tą "Bitwę o Ziemię" i Scjentologa to się powinienem obrazić, gdyż to była zagrywka poniżej pasa.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
A oto drobny peview muzyczny ze ścieżki dźwiękowej do najnowszej produkcji Wawrzyniec Pictures, Babuch Bibliotekarz 2: Detox
www.filmmusic.pl/muzyka/alek/costamcostam.mp3
Płyta ukarze się, tak jak film zresztą, pod koniec maja.
www.filmmusic.pl/muzyka/alek/costamcostam.mp3
Płyta ukarze się, tak jak film zresztą, pod koniec maja.
Ostatnio zmieniony czw mar 11, 2010 10:50 am przez Ghostek, łącznie zmieniany 1 raz.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Eeee, ale japońska jest całkiem apetyczna.Adam Krysiński pisze:wszystko pieknie i ładnie tylko się zastanawiam czemu nasz Profesor Bucholc nie dał okładki tego projektu do swojego działu Najgorsze Okładki 2010?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
UWAGA SPOILERY!!
Oto kolejny kawałek ze ścieżki dźwiękowej do Babuch Bibliotekarz 2: Detox, temat śmierci głównego bohatera:
www.filmmusic.pl/muzyka/alek/lib2_deaththeme.mp3
Powiem tylko, że scena "zejścia" Babucha będzie EPICKA! :]
P.S. Mam nadzieję tylko, że szef studia Wawrzyniec Pictures nie skróci mnie o głowę, za tak bezwstydne umieszczanie materiałów muzycznych w sieci z filmu, który dopiero wszak za 2 miesiące wyjdzie na ekrany osiedlowych kin "pod chmurką".
Oto kolejny kawałek ze ścieżki dźwiękowej do Babuch Bibliotekarz 2: Detox, temat śmierci głównego bohatera:
www.filmmusic.pl/muzyka/alek/lib2_deaththeme.mp3
Powiem tylko, że scena "zejścia" Babucha będzie EPICKA! :]
P.S. Mam nadzieję tylko, że szef studia Wawrzyniec Pictures nie skróci mnie o głowę, za tak bezwstydne umieszczanie materiałów muzycznych w sieci z filmu, który dopiero wszak za 2 miesiące wyjdzie na ekrany osiedlowych kin "pod chmurką".