lis23 pisze: 1: Philippe Rombi
John Williams
Re: John Williams
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
A czemu nie?, moim zdaniem blisko mu do tematyczności Williamsa, tylko że on nie robi chyba muzy do filmów made in Hollywood?.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
No nie, ale prawie...lis23 pisze:tylko że on nie robi chyba muzy do filmów made in Hollywood?.

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Genialne. Najpierw wielkie oburzenie, aby w ogóle myśleć o zastępstwie Williamsa, tym bardziej że byłby to ponoć Zimmer, a teraz sami szukają następców.
A co do Giacchino, to chyba zresztą sam Spielberg kiedyś nazwał go "nowym Williamsem" czy coś w tym stylu. A więc kolejny dowód, jaki z tego Spielberga nielojalny gość. Aż dziw, że Williams z nim wytrzymał przez tyle lat.

A co do Giacchino, to chyba zresztą sam Spielberg kiedyś nazwał go "nowym Williamsem" czy coś w tym stylu. A więc kolejny dowód, jaki z tego Spielberga nielojalny gość. Aż dziw, że Williams z nim wytrzymał przez tyle lat.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
No wiadomo, Spielberg jest tak nielojalny, bo powiedział, że pracuje z Williamsem głównie z powodu lojalności, a nie względów muzycznych.
Etatowa jęczybuła tego forum jak zwykle musi wszystko poprzekręcać, żeby popłakać nad sobą, Hansem, czy czym innym. Masakra, jak kawę zamawiasz to też tak dramatyzujesz i przekręcasz?
Etatowa jęczybuła tego forum jak zwykle musi wszystko poprzekręcać, żeby popłakać nad sobą, Hansem, czy czym innym. Masakra, jak kawę zamawiasz to też tak dramatyzujesz i przekręcasz?
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie, zwłaszcza, że jak ostatnio byłem w Starbucksie, to tak się wsłuchuję i słysze, że w tle leci soundtrack z "Inception". Chciałem wziąć cafe to go, ale postanowiłem, że jednak sobie usiąde i wypiję na spokojnie. 
Pierwszy raz mi się zdarzyło, aby w kawiarni puszczali muzykę filmową. Może następnym razem coś Williamsa zapodadzą, np. "Memoirs of a Geisha", o do tego świetnie by się piło kawę.
Pierwszy raz mi się zdarzyło, aby w kawiarni puszczali muzykę filmową. Może następnym razem coś Williamsa zapodadzą, np. "Memoirs of a Geisha", o do tego świetnie by się piło kawę.
- lis23
Ja dziś słuchałem sobie dziwnego mixu, bo czasu było mało: " Superman ", " Lista Schindlera " i " SW EI Mroczne Widmo " - z każdego albumu po parę utworów 
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja z "Listą Schindlera" mam ten problem, że ze względu na tematykę, głupio mi słuchać czegoś rozrywkowego przed nią, jak i po niej. Tak też w sumie rzadko sięgam po tę płytę, mimo jej wybitności.
- lis23
A ja już dawno chciałem sobie jej posłuchać ale nie miałem dziś czasu na całość - jako że mieszkam z innymi domownikami, którzy nie przepadają za tego typu muzyką, skorzystałem z braku ich obecności w domu, żeby sobie posłuchać muzy głośniejWawrzyniec pisze:Ja z "Listą Schindlera" mam ten problem, że ze względu na tematykę, głupio mi słuchać czegoś rozrywkowego przed nią, jak i po niej. Tak też w sumie rzadko sięgam po tę płytę, mimo jej wybitności.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- lis23
Nie jestem dobry z anglika:
http://www.jwfan.com/?p=5641
całość i filmik:John Williams: “I Certainly Plan to Come Back for Episode 7″
20 May 2013, 10:18 pm
During an interview at the 2013 BMI Film/TV Awards Red Carpet, John Williams confirmed that he ‘plans’ and ‘fully expects’ to compose the score to Star Wars: Episode VII. Here’s the transcript of Williams’ reply:
INTERVIEWER: “I have to ask: are you coming back for number 7 Star Wars? Has J.J. talked to you?
JOHN WILLIAMS: “I certainly plan to, and fully expect I’ll be there and to be able to do it”
Watch the full interview below (Star Wars comment starts at 01:33):
http://www.jwfan.com/?p=5641
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
Lisu, czasami się zastanawiam czy to trolling czy jesteś miszczem zapłonu - tydzień temu o tym pisaliśmy jak i o tym filmiku 
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie wspominając, że ja sam z milion razy wspominałem o tym filmiku, gdyż w nim Williams wspomina, że przesłucha score Zimmera do "Man of Steel".
- lis23
Dopiero wczoraj wszedłem na stronę Williamsa i to był najświeższy news, nie wiedziałem, że jest już nieświeżyAdam pisze:Lisu, czasami się zastanawiam czy to trolling czy jesteś miszczem zapłonu - tydzień temu o tym pisaliśmy jak i o tym filmiku
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John