Gry / W co ostatnio graliście?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Games
Niee... Widzę, że wygląda całkiem ciekawie. A coś bardziej klimatycznego? Coś pokroju Stalkerów?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Metro 2033 i Metro: Last Light, ostatnie dopiero co wyszło, nie grałem jeszcze, ale ma świetne recenzje.Koper pisze:Niee... Widzę, że wygląda całkiem ciekawie. A coś bardziej klimatycznego? Coś pokroju Stalkerów?
BioShock - polecam wszystkie części.
Portal 1 i 2 - w to chyba grałeś, no ale jeśli dziwnym trafem nie, to obowiązkowo trzeba zagrać

Polecam też jeszcze Singularity i Cryostasis.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
W Portale grałem, ale to raczej trudno nazwać FPSem.
O Metro Last Light czytałem, ale póki co za droga ta gierka, za jakiś rok będzie kosztować dwa razy taniej. A ta pierwsza część Metra również taka dobra?
BioShock kojarzę ale nie grałem. Pozostałych dwóch nie znam, obadam. Dzięki!

BioShock kojarzę ale nie grałem. Pozostałych dwóch nie znam, obadam. Dzięki!
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Tak, fajna gra i bardzo klimatyczna, warto zagrać. A i w BioShocki skoro nie grałeś jeszcze to polecam, teraz na muve.pl jest dwójka w wersji cyfrowej (klucz na Steam) za 10 zł:Koper pisze:A ta pierwsza część Metra również taka dobra?
http://sklep.muve.pl/wiosnobranie
jedynka też tania jest, ostatnia część - Infinite, niedawno wyszła, także póki co trochę kosztuje.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Jedynka jest jednak lepsza od dwójki / Bioshock / a Infinity to bardziej priqelTemplar pisze:1 i 2 są trochę powiązane, ale jak zaczniesz grać od dwójki to wszystko zrozumiesz i tak. Infinite to już inna historia.

ja polecam " Bulletstorm ", " Dishonored ", " Stalkery ", " Metro 2033 ", " Far Cry 3 ", " Rage ", oraz serię " Crysis ", a także ... nowego " Tomb Raidera ", w którym strzelania jest sporo, tylko że z widokiem z trzeciej osoby.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Dałem trzy dychy, więc się opłacało i grę mam podwójnieTemplar pisze:To Arkham Asylum, też to mam, ale taki sobie ten batarang.Agent pisze:Lis zniszczył system tym Batmanem Arkham City z batarangiem

szkoda mi EK AC, bo tam była figurka

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Space Marine tylko jako edycja specjalna?lis23 pisze:To ja się może jeszcze swoją kolekcją pochwalę![]()

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy