Nie, ale byłby idiotą, gdyby go zerwał.kiedyśgrześ pisze:A Nolan to ma z Warnerem kontrakt na zasadzie niewolnika? Ktoś widział papiery?
THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
A on ma w ogóle z Warnerem kontrakt czy tylko dobre kontakty?!
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
boki ze śmiechu jak czyta te ploty..
#FUCKVINYL
No raczej ma, inaczej Paramount nie musiałby się z Warnerem dogadywać w sprawie Interstellar, a właśnie nie było z tego powodu pewne czy Nolan będzie reżyserem.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
a ja poważnie pytam, to nie są lata 40-ste ubiegłego wieku z kontraktami na wyłączność, musiałby mieć najgorszego agenta w mieście 

Mnie sie wydaje, ze brocolowie chca jeszcze mendesa namowic na powtorke do Bonda 24.........
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Chyba odpuścili sobie Bonda 24, ale chcą, by wrócił, tak.
Jeśli plotki z Nolanem okażą się prawdą i będzie miał dość siły, by wcisnąć tam Hansa, bardzo, bardzo fajnie by było, gdyby udało się go namówić na napisanie piosenki. Za mało ich pisał w karierze (jestem w stanie doliczyć się czterech tylko na razie).
Jeśli plotki z Nolanem okażą się prawdą i będzie miał dość siły, by wcisnąć tam Hansa, bardzo, bardzo fajnie by było, gdyby udało się go namówić na napisanie piosenki. Za mało ich pisał w karierze (jestem w stanie doliczyć się czterech tylko na razie).
Szczerzemowiac, licze na powrot Arnolda
ale to moje takie widzimisie 
Jakby udalo sie Hansa sprowadzic do Bonda bylo by fajnie. Zimmer pisal piosenke do Johnny`ego Englisha, stworzyl score na miare Bonda (Incepcja), jest fanem Barry`ego (jak Arnold). Mysle, ze moglby dac cos ciekawego serii.
Na pewno bylby gunbarrel
no i piosenka odpowiednio zaaranzowana, a melodia z niej w calym filmie by sie przewijala.
No nic, czekamy na dalsze info.

Jakby udalo sie Hansa sprowadzic do Bonda bylo by fajnie. Zimmer pisal piosenke do Johnny`ego Englisha, stworzyl score na miare Bonda (Incepcja), jest fanem Barry`ego (jak Arnold). Mysle, ze moglby dac cos ciekawego serii.
Na pewno bylby gunbarrel

No nic, czekamy na dalsze info.
Ostatnio zmieniony sob maja 18, 2013 17:24 pm przez Agent, łącznie zmieniany 1 raz.
Ta, na pewno by mu dali napisać piosenkę
Oni teraz marzą o tym, żeby Adelkę znowu zaangażować.

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Moze byc wspolpraca na linii kompozytor - wykonawca, jesli chodzi o tworzenie melodii.
Jest to bardzo istotne, aby kompozytor brak udzial w tworzeniu melodii, ze wzgledu na to aby mogl potem w scorze ja wykorzystac ile tego bedzie tego chcial. W przypadku Arnolda i QoS, to David ledwo co wrzucil kilka momentu z AWTD. Jesli chodzi o Skyfall to mamy tylko jeden moment, gdzie slychac przez 5-7sekund melodie z piosenki Skyfall.......troche szkoda...
Jest to bardzo istotne, aby kompozytor brak udzial w tworzeniu melodii, ze wzgledu na to aby mogl potem w scorze ja wykorzystac ile tego bedzie tego chcial. W przypadku Arnolda i QoS, to David ledwo co wrzucil kilka momentu z AWTD. Jesli chodzi o Skyfall to mamy tylko jeden moment, gdzie slychac przez 5-7sekund melodie z piosenki Skyfall.......troche szkoda...
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Jak się buduje ekscytację?
Podkręcasz bas
Podkręcasz bas