Nie ma Listy Szwindlera, nie ma failaAdam pisze:Mefi nie dał Arki - chyba pijany był jak to pisał.

Nie ma Listy Szwindlera, nie ma failaAdam pisze:Mefi nie dał Arki - chyba pijany był jak to pisał.
Ani Star Warsów ani Indiany. Wahałem się nad Supermanem, ale w ostateczności, to nie moje Williamsy.Templar pisze:Żadnych Star Warsów?
A więc specjalnie dla Adama:Adam pisze:Mefi nie dał Arki - chyba pijany był jak to pisał.
Najlepszy Williams z lat 60-tych, ewentualnie rywalizować może z Heidi. A temat bardzo fajnySzczypior pisze:"Steal". To chyba jakiś Williams sprzed epoki. Zna to ktoś w ogóle?ludi pisze: 13. How to Steel a Million
How to Steel a ManSzczypior pisze:"Steal".ludi pisze: 13. How to Steel a Million
Ja już powiedziałem, że nie dam rady. Zresztą widzę, że np. Marek też nie jest w stanie ułożyć takiej listy, podobnie jak Tomek Goska i pewnie drugi Tomek też, to dobitnie świadczy, że coś tam ułożyć można, ale tak naprawdę cytując Luke'a z "Imperium kontratakuje":Szczypior pisze:Ale wiesz, że wszyscy czekamy na Ciebie
A cytując reklamę Adidasa:Wawrzyniec pisze:ale tak naprawdę cytując Luke'a z "Imperium kontratakuje":
"Żądasz niemożliwego".