x2Ghostek pisze:Ten TOP to Mission: Impossible.
Potwierdzam, niemożliwe. Zresztą to nie pierwsza taka próba i chyba kiedyś ktoś też z czymś podobnym próbował. Ja sam takiej listy nie jestem w stanie ułożyć.
x2Ghostek pisze:Ten TOP to Mission: Impossible.
Są dwa tygodnie więc jeszcze się zdecyduję ;0Szczypior pisze:Tu bardziej o filmy chodzi a nie o wydania, Lisie. I na jednym miejscu podałes scory z dwóch filmów. Wybierz jedno
Ja moge, ale Tobie zabronililis23 pisze:Są dwa tygodnie więc jeszcze się zdecyduję ;0Szczypior pisze:Tu bardziej o filmy chodzi a nie o wydania, Lisie. I na jednym miejscu podałes scory z dwóch filmów. Wybierz jedno
a Agent może w jednym punkcie dać 4 filmy? - jeśli tak, to zmieniam listę
Dobra to mi policz z SW i Indiego pierwsza czesc na liscieSzczypior pisze:Jedno miejsce - jeden film. I starajcie się wybierać w miarę różnorodnie
No, "Wybór Zofii" normalnieWawrzyniec pisze: potem wybieranie pozycji 1 i 10, to jak kazać matce wybierać, które swoje dzieci kocha najbardziej, a które najmniej.
Dość makabryczne porównanie, naprawdę na granicy czarnego humoru, ale powiedzmy, że mniej więcej tak to się prezentuje.Koper pisze:No, "Wybór Zofii" normalnieWawrzyniec pisze: potem wybieranie pozycji 1 i 10, to jak kazać matce wybierać, które swoje dzieci kocha najbardziej, a które najmniej.
Straszne. Dobrze, że Twoich uczuć religijnych nie uraziłem nieopatrznie.Wawrzyniec pisze:Dość makabryczne porównanie, naprawdę na granicy czarnego humoru
Aha. Że patologia?Wawrzyniec pisze:Tym bardziej, że w przypadku prac Williamsa, to normalnie jak sytuacja z rodziną wielodzietną.