James Horner
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: James Horner
Jakby co jest jeszcze Abel. Może znowu raz na rok, jakiś półgodzinny score napisze.Adam pisze:cóż, więc za chwilę będą musieli zmienić zainteresowania

Paweł Stroiński pisze:Hollywood go mogło zniszczyć..

No, przynajmniej jeden zachował trzeźwość umysłu i myśli logicznie.Koper pisze:A może to polska myśl filmowa go zniszczyła?Paweł Stroiński pisze:Hood dostał też Oscara za bodaj Tsotsi i w RPA był uważany za jeden z najlepszych talentów w swoim czasie. Hollywood go mogło zniszczyć.![]()
.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
No nie bardzo, Tsotsi zrobił 4 lata po "W pustyni i w puszczy"Wawrzyniec pisze:No, przynajmniej jeden zachował trzeźwość umysłu i myśli logicznie.Koper pisze:A może to polska myśl filmowa go zniszczyła?Paweł Stroiński pisze:Hood dostał też Oscara za bodaj Tsotsi i w RPA był uważany za jeden z najlepszych talentów w swoim czasie. Hollywood go mogło zniszczyć.![]()
.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A to nie było wtedy co Hollywood nagradzało wszystko co afroamerykańskie i w ogóle afrykańskie? Może dostał więc z przyczyn politycznych?Templar pisze:No nie bardzo, Tsotsi zrobił 4 lata po "W pustyni i w puszczy"Także zostajemy przy złym Hollywood
![]()

#WinaHansa #IStandByDaenerys
To teraz próbujesz obalić jedyny argument, że Ender's Game to mógł być jednak dobry film, tylko producenci chcą go zniszczyć
I oczywiście Wolverine'a i W pustyni i w puszczy też zniszczyli producenci 

- qnebra
- Zdobywca Oscara
Pamiętaj krytyku młody, że wszystko co złe w filmach to wina producentów. Zawsze.
O beznadziejnym reżyserze i aktorach grających tak źle, że zastąpić ich może kawałek drewna wspomnij na końcu, nikt nie przeczyta tego.
O beznadziejnym reżyserze i aktorach grających tak źle, że zastąpić ich może kawałek drewna wspomnij na końcu, nikt nie przeczyta tego.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wojteł
- John Williams
Czemu wszyscy powyżej mają w stopce coś po niemiecku?
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
"Ender's Game" to mógł być nie tylko dobry film, ale i znakomity, gdyby:Templar pisze:To teraz próbujesz obalić jedyny argument, że Ender's Game to mógł być jednak dobry film
-nakręcił go reżyser, który naprawdę chce to zrobić i miał konkretną wizję przeniesienia tej książki na ekran
-ten reżyser to musiałby być naprawdę dobry reżyser, a nie jakiś lamerski wyrobnik
-musiałby mieć wolną rękę ze strony studia, musiałby panować nad całością
-budżet musiałby mieć adekwatny do swojej wizji filmu
Koniec końców szanse na to, że "Gra Endera" będzie dobrym filmem są zatem malutkie, bo chyba tylko budżet pasuje.
No właśnie... Chyba trzeba będzie jakieś bany powprowadzać celem ochrony mowy ojczystej. Co wy na to?Wojtek pisze:Czemu wszyscy powyżej mają w stopce coś po niemiecku?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Już wybór kompozytora sporo nam mówi o samym filmie, szkoda potencjału, mógł być drugi Avatar, a tak będzie kolejny Battleshit...
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
To teraz Jabło do Starship Troopers dla przedszkolaków będzie muzę pisał, ale kich
a już mi się Obcy PG marzyli
Swoją drogą wszyscy wiedzą, że marinesi u Camerona to musieli tych Troopersów w ramach przygotowań przeczytać, nie wiedziałem tego kiedyś 

- Wojteł
- John Williams
Ja też tego nie wiedziałem, wiedziałem tylko, że pewien mały Holender wzorował w ST hełmy na tych z filmu Camerona.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
obczaiłem ten trailer Romea - ale kicz, Roy pewnie znów powkleja całą filmografię do tego
można było się spodziewać - Swarovscy...

#FUCKVINYL