HZ - Younger & Younger
Co ostatnio kupiliście?
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Re: Co ostatnio kupiliście?
Moje najświeższe zakupy 

Te dwie płytki Rozsy musiałem mieć, wszak to epic scory, świetne re-reci Intrady - Bruce Broughton dyryguje Londńczykami, muza klasa, wykonanie klasa
Hisaishi - uzupełnianie jego kolekcji ciąg dalszy -
"Hisaishi meets Kitano" (pełne oryginały mam "Hana-Bi" i "Kikujiro", a z innych czyli "Brother" "Sonatine", "Kids Return" i "A Scene at Sea" starczą mi tematy, dlatego ten składak, jest zajebioza o tak!)
"Alpen Rose" Symphonic Album - zapomniane cudeńko, udało się złapać to !
"Works III" - rewelacyjna płyta solowa, 14 minutowa, koncertowa waracja symfoniczna na temat walczyk z "Howl Moving Castle", świetny "Oriental Wind", praca koncertowa "Dead" + 20 minutowa, zajebista suita z "Generała" w zupełności zastępuje mi ona cały score, zapchany cięzkostrawną ilustracją, tutaj same główne tematy, tym bardziej że tutejsze wykonanie jest znacznie, znacznie lepsze (Movement 3!!!). A do płyty nawet wkładka jest dodana z nutami do "Oriental Wind" super rzecz
"Howl Moving Castle" Image Album - mega zajebisty album od Joego, w moim Top 3 Japończyka jest na 3 miejscu - miażdży OST z tego filmu, do którego zresztą w ogóle nie wracam - melodyjność, silne basowe brzmienie, znakomite wykonanie Prażan. Cudo

Te dwie płytki Rozsy musiałem mieć, wszak to epic scory, świetne re-reci Intrady - Bruce Broughton dyryguje Londńczykami, muza klasa, wykonanie klasa
Hisaishi - uzupełnianie jego kolekcji ciąg dalszy -
"Hisaishi meets Kitano" (pełne oryginały mam "Hana-Bi" i "Kikujiro", a z innych czyli "Brother" "Sonatine", "Kids Return" i "A Scene at Sea" starczą mi tematy, dlatego ten składak, jest zajebioza o tak!)
"Alpen Rose" Symphonic Album - zapomniane cudeńko, udało się złapać to !
"Works III" - rewelacyjna płyta solowa, 14 minutowa, koncertowa waracja symfoniczna na temat walczyk z "Howl Moving Castle", świetny "Oriental Wind", praca koncertowa "Dead" + 20 minutowa, zajebista suita z "Generała" w zupełności zastępuje mi ona cały score, zapchany cięzkostrawną ilustracją, tutaj same główne tematy, tym bardziej że tutejsze wykonanie jest znacznie, znacznie lepsze (Movement 3!!!). A do płyty nawet wkładka jest dodana z nutami do "Oriental Wind" super rzecz
"Howl Moving Castle" Image Album - mega zajebisty album od Joego, w moim Top 3 Japończyka jest na 3 miejscu - miażdży OST z tego filmu, do którego zresztą w ogóle nie wracam - melodyjność, silne basowe brzmienie, znakomite wykonanie Prażan. Cudo
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
To nie jest japońskie wydanie?Michał Turkowski pisze:"Hisaishi meets Kitano" (pełne oryginały mam "Hana-Bi" i "Kikujiro", a z innych czyli "Brother" "Sonatine", "Kids Return" i "A Scene at Sea" starczą mi tematy, dlatego ten składak, jest zajebioza o tak!)
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Michał Turkowski
Nie, to nie jest Japończyk. W tym przypadku mam wydanie Milanu 
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Która edycja? Ja sobie bardzo chwalę kompleta Intrady, do tego stopnia, że nigdy nie słucham drugiej płyty. Ten score w kompletnej i chronologicznej edycji ujawnia swój geniusz i zmienił moją opinię o score Tylera o 180 stopni.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Tak, to ostanie wydanie, innego nigdy nie miałem, pierwszą kupiłem trójkę, dwójkę i koniec wreszcie 
od dziś będzie czym nowym płacić bo weszło w obieg nowe 5 ojro
:

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Krzysiek

Blu bez regionu, obraz i dźwięk super
Cud, miód i orzeszki 
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Ja wiem, że to dość niepopularna płyta
, ale wklejam, bo estetycznie wydanie jest zacne.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wydanie wygląda olśniewająco i gratuluję zakupu. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys