HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
Re: HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
Zastanawiam się co rozumiesz pod słowem bębny, a co pod słowem perkusja.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Na jedno wychodzi. W to się tłucze pałeczkami i w to się tłucze pałeczkami. A że jedne pałeczki są z drewnianą końcówką, drugie z filcową i obydwa instrumenty służą do innego celu to nic istotnego.Kaonashi pisze:Zastanawiam się co rozumiesz pod słowem bębny, a co pod słowem perkusja.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
A idiofony i membranofony? 

- qnebra
- Zdobywca Oscara
Dla Agenta to czarna magia.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Niektóre bębny (np. kotły są typem bębnów i wiem, że na tej 15-osobowej sesji były kotły) mogą odgrywać melodię.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Amerykański iTunes wrzucił album w wersji deluxe, ale na razie można przesłuchać tylko sample z kawałka Ignition, który, jak słyszę, zawdzięcza dużo Gladiatorowi i Backdraft.
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Pierwszy instrument perkusyjny w szkole, zarazem ostatni. Jeszcze w przedszkolu był trójkąt i tamburyn.Szczypior pisze:
To są idiofony?
Fajnie, zawsze sie mozna czegos tutaj dowiedziec 

No i okazuje się, że przy bonusowych trackach General Zod, This is Madness!, Arcade palce maczał Junkie XLPaweł Stroiński pisze:Amerykański iTunes wrzucił album w wersji deluxe, ale na razie można przesłuchać tylko sample z kawałka Ignition, który, jak słyszę, zawdzięcza dużo Gladiatorowi i Backdraft.

Wersja deluxe w kontekście oryginalnego materiału z regularnego wydania będzie zapewne nikomu do szczęścia niepotrzebna, bo wydaje się, że wszystko to będą remixy, zresztą "Experiments from the Fortress of Solitude" mówi samo za siebie.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Lepiej, zawsze będzie można jakimś dziewczynom zaimponować, takim słownictwem:Szczypior pisze:No, ale jak teraz Paweł zapyta Cię, co to są idiofony, to będziesz wiedział
"Porozmawiajmy o idiofonach"
"Idiofonach? To jakaś aluzja, że jestem idiotką?!"
Plask! I po randce.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Wawrzyniec, nie wiem o czy o tym powinienes akurat rozmawiac z tymi niemkami
to juz lepiej posluchaj z jakas plyt
moze byc nawet ten njuman 

- qnebra
- Zdobywca Oscara
Jeszcze gorzej, gdy się okaże że wybranka serca profesjonalnie zajmuje się muzyką i ma to wszystko w małym palcu. Zostaniesz głupcem nie znającym się na muzyce i sam wyjdziesz z randki.Szczypior pisze:Albo:Wawrzyniec pisze:Lepiej, zawsze będzie można jakimś dziewczynom zaimponować, takim słownictwem:Szczypior pisze:No, ale jak teraz Paweł zapyta Cię, co to są idiofony, to będziesz wiedział
"Porozmawiajmy o idiofonach"
"Idiofonach? To jakaś aluzja, że jestem idiotką?!"
Plask! I po randce.![]()
"Idiofonach? To jakieś telefony?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Phi, to ja mam gdzieś takie wydanie.Mystery pisze:No i okazuje się, że przy bonusowych trackach General Zod, This is Madness!, Arcade palce maczał Junkie XLPaweł Stroiński pisze:Amerykański iTunes wrzucił album w wersji deluxe, ale na razie można przesłuchać tylko sample z kawałka Ignition, który, jak słyszę, zawdzięcza dużo Gladiatorowi i Backdraft.![]()
Wersja deluxe w kontekście oryginalnego materiału z regularnego wydania będzie zapewne nikomu do szczęścia niepotrzebna, bo wydaje się, że wszystko to będą remixy, zresztą "Experiments from the Fortress of Solitude" mówi samo za siebie.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Ja tam czekam na complete, no ewentualnie recording session.