Zupełnie poważnie mówię - dobrze, że go nie zniechęciła jego pierwsza produkcja, która prawie skońćzyłaby się kompromitacją i wizerunkowym epic failem.Adam pisze:patrz Columbus Circle - producent wykonawczyPaweł Stroiński pisze:Kiedy chce zrobić coś niskobudżetowego to zainwestuje w sam film
Bez wątpienia, ale trochę mnie niepokoją te doniesienia i obsuwa z "Ich Trolle 3: Na krańcu sedesu".Ghostek pisze:...Gouska i Lukas Wudarsky. To by był score!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=ha8jbZkHWfQGhostek pisze:...Gouska i Lukas Wudarsky. To by był score!![]()
Paweł siedemnasty raz już montuje ten film, więc dopóki nie będzie technicznie dopieszczony, dopóty nie wejdziemy do studia z ukulele i harmonijką ustną.Wawrzyniec pisze:Bez wątpienia, ale trochę mnie niepokoją te doniesienia i obsuwa z "Ich Trolle 3: Na krańcu sedesu".Ghostek pisze:...Gouska i Lukas Wudarsky. To by był score!![]()
![]()
Więc, nie wiem, czy to nie wpłynie negatywnie na "Star Wars 7"?
Całkiem ciekawe wieści ale chyba wolałbym, żeby, np. RPG - ami ze świata SW zajmował się Ogsidian, lub Obsidian + BioWare.Templar pisze:O proszę, EA kupiło od Disneya wyłączne prawa do gier Star Wars na PC i konsole, gry będą robić ich 3 studia, BioWare, które już wcześniej robiło KotORy i The Old Republic, a do tego jeszcze DICE (seria Battlefield, Mirror's Edge) i Visceral Games (seria Dead Space). Nie wiem póki co czy się cieszyć czy nie, ale przynajmniej dobre ekipy EA wybrało, także może nie będzie źle
A i Disney zachowa prawa do projektów społecznościowych, sieciowych oraz na urządzenia mobilne i tablety.