Sarah Class - Africa
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Sarah Class - Africa
Nie pamiętam, w ogóle kiedy ostatni raz Southall reklamował na facebooku swoją najnowszą recenzją, nie okładką płyty, a zdjęciem kompozytora. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ciekawe kogo miałby wklejać? Srajfelda? Może topless jeszcze? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wiesz, że nie oto mi chodzi. Po prostu po recenzcie pokroju Southalla (mimo, że od roku sporo faili wali) oczekiwałbym, aby jednak oceniał muzykę filmową i soundtracki innymi narządami ciała, niż to uczynił w przypadku "Africa". 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No przecież ta Sarah jeszcze rozbieranki w "Playboyu" nie miała, więc bez przesady z tym ocenianiem innymi częściami ciała. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie musi być od razu widoczna nagość, aby mieć kosmate myśli. Zresztą czasami fantazje bardziej pobudza, widoczny dekolt, odsłonięte ramiona, suknia z wycięciem eksponująca piękne długie nogi itd.
A prawda jest taka, że Southall wystawił score'owi, który zasługuje na 3/5, 3,5/5 ocenę 4,5/5 jakbyśmy mieli do czynienia z jakąś pracą Fentona czy Coulais. W takim razie mam prawo podejrzewać, że jeszcze inne powody zaważyły na takiej ocenie. Używając bardziej dosadnego i niezbyt kulturalnego określenia, mógłbym stwierdzić, że ten score został oceniony penisem, a nie uszami i oczyma. Z góry najmocniej przepraszam za takie określenie.
A prawda jest taka, że Southall wystawił score'owi, który zasługuje na 3/5, 3,5/5 ocenę 4,5/5 jakbyśmy mieli do czynienia z jakąś pracą Fentona czy Coulais. W takim razie mam prawo podejrzewać, że jeszcze inne powody zaważyły na takiej ocenie. Używając bardziej dosadnego i niezbyt kulturalnego określenia, mógłbym stwierdzić, że ten score został oceniony penisem, a nie uszami i oczyma. Z góry najmocniej przepraszam za takie określenie.
przesłuchałem to i jak myślałem - gdyby nie cycki to by tego nikt nie tyknął nawet. utwory się kończyły a ja z nich nic nie pamiętałem już. milion razy takie coś słyszałem. brzmi po prostu jak typowy nienarzucający się temptrack do filmów Zwierzęta Świata. jeden ze słabszych scorów bbc o ile nie najsłabszy, a słyszałem chyba wszystkie jakie wydali oficjalnie. a najlepsze scory do takich filmów to robili dziesiątkami Cardon i Wood - do imaxów lub national geographic.
#FUCKVINYL