Byś się zdziwił. Newman jest akurat bardzo popularny wśród kobiet.Koper pisze:Ja nie wiem z kim Ty spędziłeś ową noc na słuchaniu Newmana, ale to raczej nie były kobiety.Wawrzyniec pisze:Kobiety lubią Thomasa Newmana i lubią facetów, którzy słuchają Thomasa Newmana.
THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
łał. wyobraź sobie że mnie też pytają PO filmie. ostatnio czy wyszła muzyka z obławy (która muzyki nie ma btwPaweł Stroiński pisze:Ale ona mnie o tę muzykę pytała już po filmie

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Z Clooneyem Ci się pomyliło.Paweł Stroiński pisze:Byś się zdziwił. Newman jest akurat bardzo popularny wśród kobiet.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

badz co badz czlowiek, ktory przyczynil sie do sromotnego upadku Batmana w kinach

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To przecież to właśnie napisałem. I nie napisałbym tego, od tak sobie. Zresztą wśród moich last.fmowych znajomych płci pięknej Newman jest bardzo popularny. A jak byłem na pokazie "Side Effects" podczas Berlinale, (poszliśmy tam w grupie między innymi z dziewczynami, z którymi razem pracowaliśmy na Berlinale) i jak się pojawiły napisy początkowe, to dwie dziewczyny od razu zareagowały: "O Thomas Newman wie schön". Na uczelni też miałem okazję podczas różnych rozmów z dziewczynami, kiedy sam mówiłem o moich zainteresowań itd. usłyszeć, że jak mówię "filmmusik" to często od razu pojawiał się "Thomas Newman".Paweł Stroiński pisze:Byś się zdziwił. Newman jest akurat bardzo popularny wśród kobiet.Koper pisze:Ja nie wiem z kim Ty spędziłeś ową noc na słuchaniu Newmana, ale to raczej nie były kobiety.Wawrzyniec pisze:Kobiety lubią Thomasa Newmana i lubią facetów, którzy słuchają Thomasa Newmana.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
wieśniak? coś w tym jestWawrzyniec pisze:"O Thomas Newman wie schön".

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Niemki to się nie liczą jako kobiety.Wawrzyniec pisze:A jak byłem na pokazie "Side Effects" podczas Berlinale, (poszliśmy tam w grupie między innymi z dziewczynami, z którymi razem pracowaliśmy na Berlinale) i jak się pojawiły napisy początkowe, to dwie dziewczyny od razu zareagowały: "O Thomas Newman wie schön".
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
jaka masakra tutaj odchodzi 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mało śmieszne i w ogóle grubiańskie. Tym bardziej, że mam parę dobrych znajomych Niemek i mnie to nie bawi.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
dobry milf nie jest zły
ale tam nawet o ładne milfy ciężko 

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Mnie też by nie bawiło, że mam znajome Niemki.Wawrzyniec pisze:Tym bardziej, że mam parę dobrych znajomych Niemek i mnie to nie bawi.

Koper pisze:Mnie też by nie bawiło, że mam znajome Niemki.Wawrzyniec pisze:Tym bardziej, że mam parę dobrych znajomych Niemek i mnie to nie bawi.

Spokojnie, wszedzie jakas dobra panienka sie znajdzie

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Claudia Schiffer już stara, zajęta i pewnie nawet Newmana nie zna.
W Richie Richu jeszcze dawala rade
Mogli by jakas fajna niemke wziasc do nowego Bonda, wtedy upadl by mit brzydkich kobiet w niemczech.

Mogli by jakas fajna niemke wziasc do nowego Bonda, wtedy upadl by mit brzydkich kobiet w niemczech.