Mnie zawiódłKaonashi pisze:A zawiódł Cię kiedyś![]()
Dokładnie, toż od razu zapala się alarmująca lampka. Nie zapominajmy, że to tutaj, na tym forum zostało w 2010 roku przespane "Inception" i przez wielu skreślone po klipach, jako "nudne i na jedno kopyto". Podobnie potraktowano "The Dark Knight Rises". A teraz nagle słyszę, opinię i to po klipach, że fajne i to jeszcze od Turka, lisa23 i Danielosa, to naprawdę daje do myślenia.Paweł Stroiński pisze:Dlaczego, bo świat jest nastawiony raczej optymistycznie?
Wiem, ale skorzystałem z okazjiPaweł Stroiński pisze:To było pytanie do Wawrzyńca.
Wiesz, po prostu zawsze mnie nosi, gdy wspomnę, jak bardzo czekałem na tę pracę, jakiego smaka narobiły mi długie fragmenty puszczane wtedy na jakiejś stronie internetowej, jak po CD pojechałem taksówkąWawrzyniec pisze:lis23 oczywiście nie mógł nie wykorzystać okazji, aby znowu skrytykować "Batmanów" Zimmera/Nolana.![]()
Panowie ze Stell?lis pisze: " Men of Stell "
CisioDanielosVK pisze:Panowie ze Stell?lis pisze: " Men of Stell "
Hm, można byłoby jakiś fajny film, albo miniserial o takim tytule nakręcić. Może tak akcja XIX. początek XX. wieku i muzykę wtedy mógłby Dario Marianelli skomponować.DanielosVK pisze:Panowie ze Stell?lis pisze: " Men of Stell "
Cicho, mogło być Men of StealDanielosVK pisze:Panowie ze Stell?
Tak, oczywiście. I nie najebano 93 stron w temacie viewtopic.php?f=1&t=784&hilit=inceptionWawrzyniec pisze:Nie zapominajmy, że to tutaj, na tym forum zostało w 2010 roku przespane "Inception"
o, i znów musiał ironicznie się doczepić. do tego błędnie. jakie to typowo polskie.. odpowiedź już Wawrzyniec dostał:Wawrzyniec pisze:Mam nadzieję, że to będzie tylko taka drobna tymczasowa ewolucja Zimmera. Albo ewolucja w stylu Briana, czyli prawie żadna.
Paweł Stroiński pisze:Po pierwsze, to, w jaki sposób epatujesz swoją muzyczną amatorszczyzną, wręcz niepokoi i to także w kontekście tego, że jesteś recenzentem gatunku, ale po kolei.